Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [加爾巴]漫畫連載 - ( P.32 日文單行本#32 & 30周年突破記念企画)

原文章由 香港人 於 26-4-2007 02:52 AM 發表

同阿普頓合体??:shiny:

仲有降臨者。
跟著就打其他星球。
哈哈哈哈哈哈哈
原來上次隻紅色巨殖唔係特別色, 伙真係有個角色

唔知變個變o既呢 ? 成隻紅影月咁有霸氣, 係唔係卷島 ?

對加爾巴好失望, 拖咁耐, 好心佢快 d 畫多 d 啦, 做 part time 牙醫啦 !
I am a fans of it.
I start to watch the comics 22 years ago.
原文章由 Stephen 於 9-2-2007 12:53 PM 發表
.....細細個5,6years old既時間去阿媽o的朋友到,已經睇過o的vcd...仲好鐘意個黃色獸神將既大佬....點知而家大個成20...佢都未完...  ...

我係細細個5,6歲睇天龍版, 家下都三十喇...:ar::sleep:
終於等到啦。
:! 又要科水了!! :cool:

但高屋老師...快D畫完 la...

Hunter x hunter  完未!!! ??? :?
巨大化都出現了...........:cool:

怎麼越來越怪的劇情阿???:sad:

希望後面的故事是越來越精采...............:o
原文章由 小悟空 於 26-4-2007 08:22 AM 發表
原來上次隻紅色巨殖唔係特別色, 伙真係有個角色

唔知變個變o既呢 ? 成隻紅影月咁有霸氣, 係唔係卷島 ?

對加爾巴好失望, 拖咁耐, 好心佢快 d 畫多 d 啦, 做 part time 牙醫啦 !

係深町晶...:oh:
有毛有翼..

越玩越大呀!四郞就越睇越大囉!指年紀!:^
原文章由 人仔貓 於 14-5-2007 03:30 AM 發表
有毛有翼..

超人打怪獸!! 會吾會 M87 的 ultraman 來 Crossover!! :shiny:
最新漫畫連載 @《少年Ace》07年7月號己出版~

今月連載連版頭保持限量生產16頁....

故事推進呢...就比休載好呢......
廿年:?
當年40歲既人開始睇第一期....直到而家....分分中釘左!
最新漫畫連載 @《少年Ace》07年8月號己出版~

今月連載連版頭同樣保持限量生產16頁....

我去開o個間租書鋪都摺左....又要上網摷....