Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2025年4月「METAL BUILD」ZETA GUNDAM / Z高達

熱狗OO 發表於 5-7-2024 11:09 AM
HI NU造到成PAT C咁D人都埋單, 呢次穩打穩札稍為唔玩野點會唔賣爆廠

我肯定大把中產毒L孖入一隻MS一隻MA ...

如果係咁就好,又慳番唔駛買~

呸! 我唔信, 你一定買  發表於 5-7-2024 11:17 AM
比起HI NU 其實Z 更大機會出問題
攪乜, 今次 Z 同G實物出黎都唔掂, Z上身咁短, G就下身比例唔靚
今次真係浪費左MB化呢2隻人氣機......
toy999 發表於 5-7-2024 11:17 AM
比起HI NU 其實Z 更大機會出問題

HI NU係個樣出問題, 依家Z個樣係無問題, 咁Z的變型機構若有問題的話已經唔係問題的了,

因為大部份中產都係要個樣, 買完屍站封塵甚至唔捨得變型
熱狗OO 發表於 5-7-2024 11:03 AM
你放心, 炒硬, 我係零售商的話開訂計7算, 就唔怕你班0樣唔訂; 京寶梵同老虎都係咁玩, 何況呢次係大大大主 ...

都係睇笨大依期有冇良心發現,好似隻海牛咁,笨大大發慈悲大量生產咪可以正價入手lor。
眼睇條腰應該冇得轉腰、冇得前後尾、冇得拉長條腰令上半身跟下半身比例協調…
眼睇條腰應該冇得轉腰、冇得前後屈、冇得拉長條腰令上半身跟下半身比例協調…

頭又冇得抑望…
stonekeung01 發表於 5-7-2024 03:15 PM

睇完張高清相又OK wor,今次真係要講句Shut up and take my money....
依排笨大係咪食錯藥?MB一次過出四條煙曬你冷.....
fallout8 發表於 5-7-2024 03:33 PM

你睇下佢地上次公佈業績你就明
[size=18.005px]萬代南夢宮公布了截至 [size=18.005px]2024 年 3 月第三季度財報[size=18.005px](4 月 23 日 ~ 12 月 23 日)合併財務業績,銷售額為 7720.35 億日圓(同比增長 3.9%),營業利潤為 782.82 億日圓(同比下降 26.3%),普通收入為 896.3 億日圓(同比下降 23.4%),末期利潤為 603.98 億日圓(同比下降 28.5%)。

成Q日魂限, 抵Q佢去死喇, 明明大把客又唔造夠貨, 另一方面又要痕又要驚鳩大, 算喇唔寫了  發表於 5-7-2024 05:09 PM
fallout8 發表於 5-7-2024 03:33 PM

但暫時展示出黎又唔係好驚艷果隻...
eddiem249 發表於 5-7-2024 03:57 PM
你睇下佢地上次公佈業績你就明
萬代南夢宮公布了截至 2024 年 3 月第三季度財報(4 月 23 日 ~ 12 月 23  ...

可能同日圓跌有關...等其他高人分析。
shinecll 發表於 5-7-2024 03:59 PM
但暫時展示出黎又唔係好驚艷果隻...

各花入各眼,隻Z同翼霸我收貨。