Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2025年4月「METAL BUILD」ZETA GUNDAM / Z高達

stonekeung01 發表於 4-7-2024 08:38 PM
網圖,METAL BUILD FESTIVAL 2024

哦!雖驚喜不大,但OK丫,尤其飛機夠短身比MR魂更短喎
熱狗OO 發表於 5-7-2024 08:12 AM
哦!雖驚喜不大,但OK丫,尤其飛機夠短身比MR魂更短喎

睇真d有失望位,人型開八字腳似乎跟MR魂一樣,係靠變型機關格硬拉開做成...

是次飛機的腳板係造得最似设定,真係變到梯级呈L字。
Vince 發表於 4-7-2024 09:59 PM
支 米加粒子炮 又要 DLC 呀 ...

呢個我覺得冇所謂及不會買。好久前便認知大size産品就不宜大武器大背包大裝甲,呢d比1/144表達;去到metal build支炮造得精緻物舉唔到又要用支架物又係煩結果唔用於是晒$為有而有。

同意  發表於 5-7-2024 04:41 PM

METAL BUILD FESTIVAL 2024

https://hjweb.jp/article/1609384/

略嫌個頭大咗少少

頭太大  身體太短  胸一定要設計這麼塌嗎........原設是這樣沒錯 但現都40周年了還完全照原設?

睇落冇乜特別,但係咪真係正價會買到呢?

碌炮同渣古頭唔通魂限?

Hawk 發表於 5-7-2024 09:56 AM
睇落冇乜特別,但係咪真係正價會買到呢?

碌炮同渣古頭唔通魂限?

冇乜特別就贏㗎喇!一定納入「買到當贏」系列
5萬yen都會爭崩頭
可能係我第一隻mb
笨大真係好識做生意,其實佢d玩具出左咁多年,只係加d金屬件,質素高d,都可以引到咁多人想要
希望好似出到真三一咁股關節條條fing咁,咁就可以平啦
除左馬面之外其他我都接受到,希望唔洗食炒入到。
fallout8 發表於 5-7-2024 10:52 AM
除左馬面之外其他我都接受到,希望唔洗食炒入到。

你放心, 炒硬, 我係零售商的話開訂計7算, 就唔怕你班0樣唔訂; 京寶梵同老虎都係咁玩, 何況呢次係大大大主角
熱狗OO 發表於 5-7-2024 11:03 AM
你放心, 炒硬, 我係零售商的話開訂計7算, 就唔怕你班0樣唔訂; 京寶梵同老虎都係咁玩, 何況呢次係大大大主 ...

仲係 display only, 有排你地儲錢~
Hawk 發表於 5-7-2024 11:06 AM
仲係 display only, 有排你地儲錢~

HI NU造到成PAT C咁D人都埋單, 呢次穩打穩札稍為唔玩野點會唔賣爆廠

我肯定大把中產毒L孖入一隻MS一隻MA咁樣DISPLAY以展現負資產的傲骨添呀