Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年6月 METAL BUILD DRAGON SCALE 真三一萬能俠1號

咁容易跌價,隻雪霸等現貨算,如果出到隻黑三一,希望係改返d邊係綠色,改走紅色
nobita16 發表於 19-6-2023 07:35 PM
我自己16幾入左, 坦白上手玩除左腳齒輪係少少唔到位之外, 其他基本上冇乜大問題, 外型好過CCTOY 果隻, 燈唔 ...

作爲一隻賣可動爲主嘅figure,可動好唔合格...
nobita16 發表於 19-6-2023 07:35 PM
我自己16幾入左, 坦白上手玩除左腳齒輪係少少唔到位之外, 其他基本上冇乜大問題, 外型好過CCTOY 果隻, 燈唔 ...

Bandai 出高達就叻 其他好似鐵甲萬能俠有副廠比較隨時死無全屍
所以非自家野 bandai 一吾對路就停 line 唔會好似高達咁瞓身

高達容易每一年代出新野,唔理好醜都吸到新一代睇,反而超級系已經定曬格得40up朋友鍾意

hinaoi 發表於 20-6-2023 11:08 AM

依個咁既可動出現係Metal Build系列上真係有d攪笑。

呢個褲浪位係好難解釋, 但千值鍊解決到而BANDAI睇住抄錯實在係太過份  發表於 20-6-2023 03:16 PM
之前有位人兄話MB出高達以外就會跳,就會屎,我終於相信。
馬仔 發表於 20-6-2023 02:57 PM

又不, 龍神丸同紅蓮口價都硬。
熱狗OO 發表於 20-6-2023 03:07 PM
又不, 龍神丸同紅蓮口價都硬。

仲有Evagelion; 今次真三一係自己缺點問題。
老實人 發表於 19-6-2023 11:49 PM
咁容易跌價,隻雪霸等現貨算,如果出到隻黑三一,希望係改返d邊係綠色,改走紅色 ...

提一提師兄,雪霸係暈限,即係訂單幾多笨大就生產幾多,要唔要訂定先請自行評估風險。
馬仔 發表於 20-6-2023 02:57 PM

通販貨量大,熱門程度又比唔上初號機、高達主角機啫。
fallout8 發表於 20-6-2023 05:05 PM
提一提師兄,雪霸係暈限,即係訂單幾多笨大就生產幾多,要唔要訂定先請自行評估風險。 ...

其實講到咁限量!點解依家官網又咁多人退訂?
只係想了解下炒家or想買又唔想食炒價既人玩法
手臂屈曲得90度,同新世紀打和,勁呀。
剛去現時點幾乎姦姦都有, 及約一半under遷發。
老實人 發表於 20-6-2023 05:37 PM
其實講到咁限量!點解依家官網又咁多人退訂?
只係想了解下炒家or想買又唔想食炒價既人玩法 ...

師兄你冇留意哩隻出面大鋪訂價平過港魂啊,仲未計港魂運費添

不過魂限一般就算跌價都唔會大跌就真