Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

在深精見根不實物,驚為天人

睇相好魔改, 實物卻岩岩好, 甚有劇中神髓
熱狗OO 發表於 8-12-2023 07:39 PM
在深精見根不實物,驚為天人

睇相好魔改, 實物卻岩岩好, 甚有劇中神髓

買唔買嚟支持下先? 唔好成日大隻講~
Hawk 發表於 8-12-2023 07:59 PM
買唔買嚟支持下先? 唔好成日大隻講~

說過有合金魂之下不會了, 土地問題; 但絕對令我產生痕癢感的。
熱狗OO 發表於 8-12-2023 08:04 PM
說過有合金魂之下不會了, 土地問題; 但絕對令我產生痕癢感的。

土地問題咁你又成日買鋼彈既?
Hawk 發表於 8-12-2023 08:09 PM
土地問題咁你又成日買鋼彈既?

你太唔了解佢,到$999佢屋企就會突然有位擺。
fallout8 發表於 8-12-2023 08:13 PM
你太唔了解佢,到$999佢屋企就會突然有位擺。

吾名鐵郎, 我愛美達露~
小弟有合金魂, 但見到佢仍然周身痕
半田健人_555 發表於 9-12-2023 12:11 PM
小弟有合金魂, 但見到佢仍然周身痕

如果今次CCSTOYS版可以合體變型我就會不考慮買埋, 依家有D唔拖唔水

始終於我來說超級系唔襟同款買多隻

比方說, 我見有D人有一炸超獸機神咁講喇, 我估佢地99%套劇都唔會睇過幾次掛?

上面位師兄話我成日買鋼彈, 咁我真係好多套高達都真係會番LOOP個喎, 例如呢排在家見N記有物LOOP下0079電影或馬反,
我唔會坐定定睇晒, 行過物望兩眼或睇下一些片段咁囉

ANYWAY根不套劇我係喜歡的, 後三集的戰鬥場面我睇左無廿次都肯定超過十次的
熱狗OO 發表於 9-12-2023 01:43 PM
如果今次CCSTOYS版可以合體變型我就會不考慮買埋, 依家有D唔拖唔水

其實會唔會買件玩具,有冇睇過套卡通只係其中一個理由,我會玩超獸機神既理由係,就係細個係Sogo見到盒玩具認識到佢,跟住超合金魂出得勁靚而開始愛上佢,套卡通都係後來買套VCD返來睇,幾經幸苦頂到合體超獸出場後頂唔順棄左。
可能合金魂版係我心目中既地位太高,所以依家重未有廠令我有衝動去買第二隻超獸。
fallout8 發表於 10-12-2023 08:41 AM
其實會唔會買件玩具,有冇睇過套卡通只係其中一個理由,我會玩超獸機神既理由係,就係細個係Sogo見到盒玩 ...

下?超獸喺亞視播過個喎, 要番追VCD?你咁細嘅咩?亞視播時你仍未到死小孩之齡?係BB仔?
其實ccs人形。超合膠魂2隻機仔放一齊就最好。根本唔洗考慮我要晒
熱狗OO 發表於 10-12-2023 09:23 AM
下?超獸喺亞視播過個喎, 要番追VCD?你咁細嘅咩?亞視播時你仍未到死小孩之齡?係BB仔? ...

我細個少睇電視,睇漫畫多,漫周期期睇。
熱狗OO 發表於 9-12-2023 01:43 PM

可以變形你發撚緊夢呀

Buster已經話俾你聽唔撚變得型啦
fallout8 發表於 10-12-2023 11:13 AM
我細個少睇電視,睇漫畫多,漫周期期睇。

睇漫周肯定唔細啦,以前細個會鎖電視係柜度,唔可以成日睇……
fallout8 發表於 10-12-2023 08:41 AM
其實會唔會買件玩具,有冇睇過套卡通只係其中一個理由,我會玩超獸機神既理由係,就係細個係Sogo見到盒玩 ...

我都鍾意超獸,30隻咁既款都有買……

不過其實the合體隻超獸係比想像中造得好,值得入手!
卡通其實好多都冇睇過,影響得最深既都係機戰~