Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

岩岩上YOUTUBE睇, 你說的7SHOW有近4萬9千訂閱, 但每條片的觀看率唔高, 斬件的片平均無1千, 直播就有5千至9千既

比較之下大爆死得萬二訂閱都無, 但每條片的瀏覽量都有5千至9千喎

而上面被批鬥的OMG個7頭婦科的瀏覽量平均就比上述兩者更加好了

有關人士有幸睇至此就檢討下了
對番標題, 在蒸粉見到風魔賣, 試舉下個盒, 超重....

如果購買應該係我買過中最重的產品

應該會買既但看來岩時間是錢及空間以外的首要
今日係米青睇左Gunbuster實物,可能我睇慣左合金魂版,我覺得佢個身形太橫,如果瘦返少少會好睇好多,不過有樣野值得一讚,就係d細節位豐富左好多。
熱狗OO 發表於 6-12-2023 03:13 PM
岩岩上YOUTUBE睇, 你說的7SHOW有近4萬9千訂閱, 但每條片的觀看率唔高, 斬件的片平均無1千, 直播就有5千至9 ...

本土都有d唔錯既UTuber,好似大空翼Jacky d片都唔錯,不過比較可惜係佢產量比較少。

有睇, 近月彈起新人, 內容不錯的, 佢轉左型嘛, 之前唔係拍玩具  發表於 6-12-2023 10:27 PM
還欠超獸未有灰模
AJ 發表於 7-12-2023 09:02 AM
還欠超獸未有灰模

係叫獸裝機攻。
熱狗OO 發表於 7-12-2023 09:35 AM
係叫獸裝機攻。

哦dill, 我依家睇真先知係超獸, sorry
熱狗OO 發表於 7-12-2023 09:36 AM
哦dill, 我依家睇真先知係超獸, sorry

^^

冇玩機戰30,唔知呢款是不是只是我等老野所認識的斷空我加上新裝甲
AJ 發表於 7-12-2023 12:57 PM
^^

冇玩機戰30,唔知呢款是不是只是我等老野所認識的斷空我加上新裝甲

係搵左 大張正己 老師 重新設計過既 新形態 .... 我估未必可以變返 大家認識既 斷空我 ...
Vince 發表於 7-12-2023 02:31 PM
係搵左 大張正己 老師 重新設計過既 新形態 .... 我估未必可以變返 大家認識既 斷空我 ...
  ...

斷估哩隻都冇得合體,但如果連爆甲變回原版都冇,點買得落手? 而家造型一大舊好笨拙……

ps 我冇玩機戰30的
Vince 發表於 7-12-2023 02:31 PM
  ...

哇, 好樣衰喎, 隻腳咁樣CUP晒副甲遮晒兩隻畜牲個複雜樣, 幾鬼懶的設計;

本身斷空我都手粗腳粗, 依家仲上多副甲, 即係唔洗郁; 背後隻翼加大, 即係空間殺手

胸口咁L樣點樣雙手持劍呢?

卡通無出機戰30我又無玩加上最重要: 樣衰

睇你地表演了
好樣衰,勁似勇者機械人系列d 朋友咁
Hawk 發表於 7-12-2023 02:41 PM
斷估哩隻都冇得合體,但如果連爆甲變回原版都冇,點買得落手? 而家造型一大舊好笨拙……

ps 我冇玩機戰 ...

https://www.youtube.com/watch?v=uj2BPnrJpEI

我都無玩但都睇下d片喇,

我都非常留意塊胸甲咁樣遮晒手你點L樣斬人呢? 呸! 卡通片真係識遮位, 求9其咁都俾佢HEA到;

仲有塊萬能俠口罩喎, 戴上口罩個樣就似乎更岩個肥厚造型
D獸頭冇晒就冇特色啦, 搞到變左勇者咁款
熱狗OO 發表於 7-12-2023 04:51 PM
https://www.youtube.com/watch?v=uj2BPnrJpEI

我都無玩但都睇下d片喇,

斷空劍係用嚟飛haha