Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

隻隻重出都可以叫限定啦,好賣既款改下色,細節微調下加下新野當限定,任佢吹都得
Hawk 發表於 12-1-2024 08:18 PM
萬能俠Zero係出咩[原初式樣]限定喎,睇落同普版都差不多,唔會再買喇

...

新果隻唔係消光,會襯返隻二號,如果你有強迫症要襯返一set的話.....
隻斷空我真係好重裝, 差D連個頭都睇唔到
斷空我睇落似乎變唔到普通版,加上D甲咁多阻住晒,等佢出實物可動係點先決定入唔入手。
Hawk 發表於 12-1-2024 08:18 PM
萬能俠Zero係出咩[原初式樣]限定喎,睇落同普版都差不多,唔會再買喇

...

其實無細心睇,根本以為係再版。
ToyKnife 發表於 12-1-2024 07:23 PM
隻萬能俠SKL真係好適合CCS出,邪氣再魔改,非常可以~!

另外,CCS 鉄魄系列推出以來,我終於都等 ...

隻斷空我要睇佢上色後咩樣同價錢,可能過2千,咁鬼大隻。

如果除到甲會更吸引。
如果隻究極斷喺可動方面有驚喜嘅我就有興趣
隻歐天美訂箍牙個身形魔改得不錯喎, 原設咁肥咁臃腫TUNE完似大隻仔
隻超獸睇灰模九成九變唔到形,之前隻Gunbuster佢都無做變形,睇黎CCS唔做變形系列,不過都會照買。
CCS既出貨出灰模速度,確實值得一讚。
速度快又準時也是我會買它的原因之一。不像那家千值…
哩個band始終唔太岩口味,隻隻都好重支味乜都攬哂上身,over哂,簡簡單單高可動性實淨,鐘意放/加乜先自己加會好D
加太多野魔改後, D設計慢慢似D太陸廠嘅不知名機體
馬仔 發表於 13-1-2024 10:25 AM
隻斷空我要睇佢上色後咩樣同價錢,可能過2千,咁鬼大隻。

如果除到甲會更吸引。 ...

GunBuster唔可以變形都照買,因為造型靚同埋有原動畫支援。究極斷空我就有啲唔同,只係設定同埋喺機戰30出現過。

你都啱,睇埋上色同埋睇吓有乜嘢gimmick先,不過如果唔太多嘢玩嘅話應該都會skip。那有位。。。。
loikaleong 發表於 13-1-2024 03:19 PM
隻超獸睇灰模九成九變唔到形,之前隻Gunbuster佢都無做變形,睇黎CCS唔做變形系列,不過都會照買。 ...

隻Cybuster其實係有做變形㗎。不過變形系統真係做得唔算太好就真嘅。