Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

D700 發表於 14-1-2024 03:07 PM
哩個band始終唔太岩口味,隻隻都好重支味乜都攬哂上身,over哂,簡簡單單高可動性實淨,鐘意放/加乜先自己 ...

不過佢啲作品都是原作公司監修過先發行,只要原作公司都承認只要唔太偏離原型我都可以接受
goetat 發表於 15-1-2024 05:22 AM
不過佢啲作品都是原作公司監修過先發行,只要原作公司都承認只要唔太偏離原型我都可以接受 ...

同意。魔改係近年其中一種熱門風格,無話支唔支味嘅。其實最重要係好好地攞個license,IP持有商都會監修同批准,都算係官方認可。係差在設計師本人有無參與囉。

肯跟文明世界規矩,我覺得係好事。

一句話,最緊要自己鍾意,有人鍾意ccst既真三一,又有人鍾意MB 真三一,有時出玩具出到你口味就好,好似無拉神既gametoys 同Soosoo出d野都好靚,雖然無拉神,就因為中自己口味
老實人 發表於 15-1-2024 09:36 PM
一句話,最緊要自己鍾意,有人鍾意ccst既真三一,又有人鍾意MB 真三一,有時出玩具出到你口味就好,好似無 ...

大佬都有玩gametoys? 我買咗隻AC cloud, 又訂埋隻王子……
啱啱米青fb見隻gunbuster到咗貨係倉,等睇大家開箱~

Testing......

C兄,可以試下用 https://imgur.com/
Post 圖會大 d。
Vince 發表於 20-1-2024 12:58 PM
C兄,可以試下用 https://imgur.com/
Post 圖會大 d。

唔該大佬 XD
ccstoys EVA 最終號機 preview updated

https://youtu.be/KsZgy-UJclo

Vince 發表於 1-2-2024 04:01 PM
ccstoys EVA 最終號機 preview updated

https://youtu.be/KsZgy-UJclo

超越METAL BUILD版的存在, 但唔係劇中角式我就麻麻地喎, 雖然話似初仔;

希望以此手法做爸爸機喇, 因為我覺得METAL BUILD都唔會再出EVA的了....
攞貨

你隻合金魂紫色既?

GX34R勁甩油版嚟  發表於 2-2-2024 09:02 PM
wwwkcc 發表於 2-2-2024 07:57 PM
攞貨

Ccs雖然無咗合體,但個造型真係好掂
對比之下 睇到各部位都靚好多
goetat 發表於 2-2-2024 10:49 PM
Ccs雖然無咗合體,但個造型真係好掂

其實大部份人都唔會又合又分架喇