Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 1月 魂限 超合金魂 GX-46R 大贊卡 & 龍卷

hong_crystal 發表於 6-2-2023 03:45 PM
平均每2,3年才浦頭一兩個月大執玩具櫃, 年尾時已MISS左, 心諗YEN又平, 等水貨2K入, 點知水都無滴
...

用平常心去留意下個價,去唔到你個價就當玩少隻,高追就無謂。其實依家個個月都有新玩具出,我敢寫包單,你好快會忘記左依隻大贊卡而揾到新既目標。
eddiem249 發表於 6-2-2023 03:25 PM
一早話機戰係小眾玩意,唔多人玩,BANDAI 機戰模型要半價出售都賣唔晒

我覺得有關事有心的FANS一早已經買左壽屋的模型, 苯大今次的機戰OG系列用HG出, 進步唔大(甚至有D位佢竟然無分色) 所以唔少人覺得唔夠吸引力, 我自己之前有入壽屋的, 苯大的我都無興趣

個髖關節改成咁真心接受唔到外觀

GX46R

GX46R
hong_crystal 發表於 6-2-2023 03:45 PM
平均每2,3年才浦頭一兩個月大執玩具櫃, 年尾時已MISS左, 心諗YEN又平, 等水貨2K入, 點知水都無滴
...

日圓定價差不多4萬日圓,日圓又無跌破5算,如果有店賣全新日水只需2K,一係佢蝕賣,一係批貨有問題
fallout8 發表於 6-2-2023 03:58 PM
用平常心去留意下個價,去唔到你個價就當玩少隻,高追就無謂。其實依家個個月都有新玩具出,我敢寫包單, ...

當魂限產品官方開價唔係你心中個價時,已經可以安心當玩少隻
youtube 見新版大贊卡後腦好個水口(仲要又大又崩), 舊版係咪咁
wiswis 發表於 6-2-2023 11:03 PM
個髖關節改成咁真心接受唔到外觀

我都覺得好醜樣,但俾裙甲遮住當睇唔到算