Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 1月 魂限 超合金魂 GX-46R 大贊卡 & 龍卷

價格未定, 我估應該會賣貴 40% 喇!

目測斗篷變成布料?

另外,根本不會display飛拳...連打SRW都唔會出呢招....但俾個飛拳effect parts....不如俾劍氣effect parts啦....
笨大咁又叫"renewal"再出?....超合金魂呢條line越來越無heart
ToyKnife 發表於 24-6-2022 04:40 PM
目測斗篷變成布料?

另外,根本不會display飛拳...連打SRW都唔會出呢招....但俾個飛拳effect parts....不 ...

仲有大贊卡個騎呢髖關節改左
ToyKnife 發表於 24-6-2022 04:40 PM
目測斗篷變成布料?

另外,根本不會display飛拳...連打SRW都唔會出呢招....但俾個飛拳effect parts....不 ...

就咁改色都可以係r版, gunbuster就係咁
已經冇期待過佢地加新野,就希望唔好太貴
唔好意思, 我想問下, 其實超合金魂呢2隻個SIZE係咪細過壽屋之前出分開2盒個套模型?(唔係刃馬個套)
kyostanley 發表於 30-6-2022 11:53 AM
唔好意思, 我想問下, 其實超合金魂呢2隻個SIZE係咪細過壽屋之前出分開2盒個套模型?(唔係刃馬個套)
...

都细至少三分之一吧
mkmlo 發表於 1-7-2022 02:51 AM
都细至少三分之一吧

我以為佢會係同壽屋出的單隻版模型差不多大細, 原來細咁多咁都係算了
以前孤仔999沒有買,今次就算貴很多,睇怕我都也走唔甩囉
mpp025 發表於 5-7-2022 06:03 PM

只知道準備比錢。。。。

完全同意  發表於 6-7-2022 06:01 PM
mpp025 發表於 5-7-2022 06:03 PM

以前平價時冇收入買唔到,到而家有收入要貴貨,走唔甩嘅人加一。
隻馬唔使變形仲好
s0014028 發表於 6-7-2022 12:36 AM
以前平價時冇收入買唔到,到而家有收入要貴貨,走唔甩嘅人加一。

我果時見第二次開訂,俾現貨突然平o左好多(如没有記錯相差成400),所以當時擔心有什麼問題唔敢買,另一個又係跌價跌到唔敢買的是合金魂的大武士,好像是6XX還是5XX
回想起那時的玩具價格,真係可以用玩家福音來形容
mpp025 發表於 6-7-2022 05:58 PM
我果時見第二次開訂,俾現貨突然平o左好多(如没有記錯相差成400),所以當時擔心有什麼問題唔敢買,另一 ...

其實依家一樣有跳樓價,gx-99 $499 gx-95 $1499
fallout8 發表於 6-7-2022 07:35 PM
其實依家一樣有跳樓價,gx-99 $499 gx-95 $1499

謝謝提示