Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] SRX

hinaoi 發表於 25-8-2022 08:33 PM
係咪d腰太短?總有種手臂過長嘅感覺

呢個問題千記出果set都一樣係咁,要照顧變形之下的結果。。。
k_dash 發表於 25-8-2022 09:35 PM
呢個問題千記出果set都一樣係咁,要照顧變形之下的結果。。。

係,千記嗰隻都已經有d長臂,係冇諗到遲過佢出嘅smp都冇改善之餘,仲嚴重咗添
hinaoi 發表於 26-8-2022 12:50 AM
係,千記嗰隻都已經有d長臂,係冇諗到遲過佢出嘅smp都冇改善之餘,仲嚴重咗添 ...

佢出成咁可能側面反映咗一件事:SMP版唔會好進取咁換件(換件多造形理應會靚啲)
會唔會係 CLONE 老千套變形系統就算
tsang_20190721 發表於 26-8-2022 09:05 AM
會唔會係 CLONE 老千套變形系統就算

照依家試版嚟睇應該唔係完全一樣,否則R-Wing個機頭唔會咁核凸
R-GUN 大小

rgun後面2個回力標fing下fing下  r14p一路玩一路甩
本日はバンダイさんの本社でSMP(食玩)SRXの監修。全ての原型にOKを出しました。SRXの膝の可動とミサイルハッチの開閉ギミックにご注目下さい。

https://twitter.com/TakanobuTera ... VKBQcjHQSZDD5J1d9Bg

stonekeung01 發表於 4-10-2022 07:29 PM
本日はバンダイさんの本社でSMP(食玩)SRXの監修。全ての原型にOKを出しました。SRXの膝の可動とミサイルハ ...

擺明嘲諷千值練
所以攞佢嚟把玩, 應該無做錯掛!

睇住黎食........
With candy plastic, will u dare to play it?? I dont
genesicgaogaiga 發表於 5-10-2022 01:45 AM
With candy plastic, will u dare to play it?? I dont

如果有手工,唔怕,如果當成品咁玩,真係唔好買
我想講話盒玩不能粗玩,甚至不能把玩的師兄,其實有冇玩過近年出的SMP?就好似剛出的創聖大天使和大馬神,絕對適合粗玩,非常正。其實拿合金成品和盒玩去比來比去沒意義的,兩者各有優缺點,對像定位都不同。
bigbigfriend 發表於 5-10-2022 09:01 AM
我想講話盒玩不能粗玩,甚至不能把玩的師兄,其實有冇玩過近年出的SMP?就好似剛出的創聖大天使和大馬神, ...

隻SMP大馬神可以話!打千值個隻,1/5價錢,勝價比高到爆。