Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] SRX

スーパーロボット大戦OG R-1&R-GUNが8/19(金)13時から受注開始!
頭頂高約133mm
発売月は2023年1月、お値段は4,500円(税込4,950円)

https://twitter.com/candytoy_c/s ... XY-hdqSG5oUWj3aMYLQ

SMP都已經預佢係拆件變形,但R-Wing個機頭居然咁L樣,呢方面千記處理得好過佢(even壽屋果隻舊模型都無佢咁核凸),希望仲有美形件啦

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT]超級機械人大戰OG R-1 & R-GUN

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] スーパーロボット大戦OG R-1&R-GUN
メーカー希望小売価格: ¥4,500(税込:¥4,950)
2023年1月 発売
https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 49660582991000.html

爬番前文, 原來係咁樣發售
R-1 & R-GUN 一般發售
R-2 POWERED & R-3 POWERED PB限定
SRX用 OPTION PARTS SET & R-GUN用 PLUS PARTS SET 名稱:
「SMP 超級機械人大戰OG SRX 天下無敵 OPTION PARTS SET」PB限定

1個就4500都幾進取
我初初以為係R1+R-RUN兩隻先4500, 原來係各自4500
限定嗰兩隻我估應該再double起跳
剛剛見到有店舖收訂 R1 + GUN, TOTAL : $%^&
R1+Rgun都成萬yen
大大隻既R2同R3分分鐘過2萬yen
再+個食硬你明知貴一貴都會買埋既option同合體parts
4萬yen都唔知搞唔搞得掂
竟然唔係魂限,係唔係會出box set 先魂限
cheang666 發表於 19-8-2022 04:52 PM
R1+Rgun都成萬yen
大大隻既R2同R3分分鐘過2萬yen
再+個食硬你明知貴一貴都會買埋既option同合體parts

開訂600有找有2隻,平啦,當r2 r3 大隻啲,800蚊,optional set 600,2000蚊以內啦

千值唔計r gun都5000
ultimawk 發表於 19-8-2022 01:39 PM
我初初以為係R1+R-RUN兩隻先4500, 原來係各自4500
限定嗰兩隻我估應該再double起跳
...

每隻成133cm高,夾埋5百幾,每隻300以下

宜家買盒hg og模型都2百幾啦

本來有興趣訂,但以食玩黎講買全套果價都唔平,都係睇下出晒全套先決定

PS已有千值練SRX

eddiem249 發表於 19-8-2022 07:46 PM
開訂600有找有2隻,平啦,當r2 r3 大隻啲,800蚊,optional set 600,2000蚊以內啦

千值唔計r gun都5000 ...

千記SRX邊洗唔$5000呀
香港開訂都係$4500
近排個FD響淘宝買都係$4100
如果響日亞訂,到出貨對返個円都唔洗$4000

呢條友爲咗撐smp已多次9噏,比人hi咗好多次,唔使理佢  發表於 20-8-2022 08:51 AM
eddiem249 發表於 19-8-2022 07:46 PM

千值唔計r gun都5000 ...

R1Rgun要1萬yen
R2 R3size大咁多仲要魂限
800?你真係睇少B記
成套2500搞得掂叫佛心啦
同埋千記SRX邊駛5000.....
我開頭仲以為兩隻一套加埋4500;點知係各4500一共9000…..Bandai真係好嘢