Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 超合金魂 GX-71 百獸王 再販

15機,百獸2K內~~炒家炒價食屎啦{:1_219:}
一盒百瘦,要食幾盒死貨,想平都難
taifat 發表於 25-2-2021 07:10 AM
一盒百瘦,要食幾盒死貨,想平都難

要食什麼死貨,師兄有冇多D資料
roystoy 發表於 23-2-2021 09:23 PM
希望有鋪開訂 ~~~~~

蒸粉今日開訂$2200,但係即刻秒殺:60:
15機而家都會@&XX, 未去到心理關口, 算啦都係果句, 15機同百獸, 啱價就入, 隨緣算啦! 而家D玩具下下都二仟UP, 吃不消! 唔玩唔會死....

BRS
同意, 價啱就入唔駛煩  發表於 27-2-2021 07:37 PM
根本英俊 發表於 25-2-2021 08:45 PM
15機而家都會@&XX, 未去到心理關口, 算啦都係果句, 15機同百獸, 啱價就入, 隨緣算啦! 而家D玩具下下都二仟U ...

啱價就入, 無謂多講
開左訂咩,快成咁
Dancougaproto 發表於 25-2-2021 08:43 PM
蒸粉今日開訂$2200,但係即刻秒殺

掛住番工完全無時間睇有冇人開訂。知唔舖孤仔會唔會開?
岩岩睇左幾間都截訂,睇黎貨源不多
根本英俊 發表於 25-2-2021 08:45 PM
15機而家都會@&XX, 未去到心理關口, 算啦都係果句, 15機同百獸, 啱價就入, 隨緣算啦! 而家D玩具下下都二仟U ...

師兄,我見到有@$*)
222_222 發表於 25-2-2021 11:15 PM
掛住番工完全無時間睇有冇人開訂。知唔舖孤仔會唔會開?
岩岩睇左幾間都截訂,睇黎貨源不多 ...

其實預左啦! 呢D搶手貨, 佢求其開小小出黎就叫開個訂! 就好似隻ROBOT魂<SIDE MS> AGX-04 GERBERA-TETRA, 通販開左兩日已經截訂, 有時情願佢全部都係魂限, 起碼妳都叫知幾時開訂, 返工既又點會得閒成日睇住佢開訂?
222_222 發表於 25-2-2021 11:17 PM
師兄,我見到有@$*)

師兄邊度見到? 不過都係隨緣...無論貨同價錢都係...
根本英俊 發表於 25-2-2021 11:25 PM
師兄邊度見到? 不過都係隨緣...無論貨同價錢都係...

PM左你....可以望下
會唔會遲啲 福卡機一樣有大量貨,睇吓米青長期都有貨
其實如果開訂係@@至@%都抵嘅, 小弟當年入初版都係2100, 依家賣到3字頭實在太可怕