Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「METAL STRUCTURE 解体匠機」MSN-04 沙煞比 & 魂限 OPTION PARTS

S2000AP1 發表於 11-1-2022 05:23 AM
由佢一公佈就開始砌住隻mg解毒,上個月我隻mg已經砌完,玩埋,入櫃都仲未有聲氣 ...

我諗砌多隻MG都仲未有聲氣。。。
邊有咁快,睇睇當年解體Nu由初發佈到正式發售幾長時間…….
bigbigfriend 發表於 12-1-2022 08:19 AM
邊有咁快,睇睇當年解體Nu由初發佈到正式發售幾長時間…….

講開隻 Nu Gundam 就火,果六條飛翔炮硬食炒貨!
係真唔係呀?12月???
看官圖我驚訝的是, 沙煞比的腳板都已經咁大, 佢唔會靠自己企唔到掛? 點解要有支咁粗的枝架插J呢?
熱狗OO 發表於 23-7-2022 11:41 AM
看官圖我驚訝的是, 沙煞比的腳板都已經咁大, 佢唔會靠自己企唔到掛? 點解要有支咁粗的枝架插J呢?  ...

應該係俾你擺浮空既姿勢,Nu 都係咁
kennethli 發表於 23-7-2022 12:43 AM
係真唔係呀?12月???

12出貨定係開訂?
沙煞比的腳板都已經咁大 空間殺手
A12 發表於 24-7-2022 02:24 PM
12出貨定係開訂?

未有定價,應該從來未有香港店舖開訂。

不過以Nu Gundam經驗,由定價、開訂到派貨係一年內,2019年6月發佈聲稱12月派,最後2020年差不多3月派。
ToyKnife 發表於 25-7-2022 10:13 AM
未有定價,應該從來未有香港店舖開訂。

不過以Nu Gundam經驗,由定價、開訂到派貨係一年內,2019年6月發 ...

尋日Facebook 見某米玩具開左訂, 但係實價同到貨日都係未知... 唔敢訂住
A12 發表於 24-7-2022 02:24 PM
12出貨定係開訂?

暫時見官方tamashi nation FB 廣告寫release date 係今年12月, 但係其他詳細資料未有

沙煞比呀,今次一定會帶你返屋企!

現在Yen 價低水, 我估賣 280,000yen at least
nela 發表於 25-7-2022 03:59 PM
現在Yen 價低水, 我估賣 280,000yen at least

280,000yen? 唔會啩......

FYI: METAL STRUCTURE 解体匠機 RX-93 νガンダム, 參考售價:102,300 日圓 (2019)