Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「METAL STRUCTURE 解体匠機」MSN-04 沙煞比 & 魂限 OPTION PARTS

mpchi 發表於 20-10-2020 07:45 AM
Dial up the Levels in Photoshop, and you'll see Sazabi.

Amazing 師兄~! 竟然有這招 {:1_377:}  Thanks for sharing!

Nu Gundam 出兩套限定option set,睇怕佢浮遊炮都係分開上....
ToyKnife 發表於 20-10-2020 12:07 PM
Amazing 師兄~! 竟然有這招   Thanks for sharing!

Nu Gundam 出兩套限定option set,睇怕佢 ...

浮游炮出set既難度好高,始終唔係d好出,好外露既裝備

不過,財團b大把野可以出啦,維修員都可以出一set
xxx1874 發表於 20-10-2020 02:43 PM
浮游炮出set既難度好高,始終唔係d好出,好外露既裝備

不過,財團b大把野可以出啦,維修員都可以出一set ...

True. Sazabi 浮游炮 無Nu Gundam浮游炮 咁大堆咁「養眼」,希望佢包括埋在本體啦。

但總係覺得佢係會出連背包都無嘅齋主體....option set 1可能係背包連浮游炮,option set 2 係球型駕駛倉加維修員機組..............:67:
希望係本體連浮游炮同標準武裝
再希望Option set 1: 背脊燃料槽可換長短,可換成胸像款肩甲,漏斗型浮遊炮(夜鶯款)
更加希望Option set 2: 長槍,整備機械人,整備架,擴展地台,球型駕駛倉
seleven 發表於 20-10-2020 04:48 PM
希望係本體連浮游炮同標準武裝
再希望Option set 1: 背脊燃料槽可換長短,可換成胸像款肩甲,漏斗型浮遊炮 ...

喂,師兄咪玩野啦,應該全部配件同主體一齊出,仲option 1 option 2,嫌錢腥啊?
Bandai 呀 Bandai, 我求你唔好徙多個盒, 一盒過出晒佢啦, please
希望一盒過出晒X2
sbyk 發表於 20-10-2020 06:04 PM
喂,師兄咪玩野啦,應該全部配件同主體一齊出,仲option 1 option 2,嫌錢腥啊? ...

中左財團B病毒.....入哂骨

:@
xxx1874 發表於 20-10-2020 06:18 PM
中左財團B病毒.....入哂骨

其實如果佢咁出,我地大部分有心買嘅人只係需要買基本一set就足夠,再多option set都唔關我哋事。
利申:我有買主體加funnel,無意欲買整備班option set
seleven 發表於 20-10-2020 06:37 PM
其實如果佢咁出,我地大部分有心買嘅人只係需要買基本一set就足夠,再多option set都唔關我哋事。
利申: ...

我都係,nu Gundam 買左1 set funnal,果set維修組真係買唔落。

哈哈。。。
希望一盒過出晒X3
分開上半身同下半身賣:x
kachun1122 發表於 20-10-2020 10:20 PM
分開上半身同下半身賣

好似遊戲王果隻xxx,分“被封印的左手”“被封印的右手”....

一隻ms斬5件賣
kachun1122 發表於 20-10-2020 10:20 PM
分開上半身同下半身賣

哈哈,名符其實解體咁賣。
估唔到大家已經被「期望管理」到諗住沙鴨髀嘅funnel都會分開出... :49: