Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「METAL STRUCTURE 解体匠機」MSN-04 沙煞比 & 魂限 OPTION PARTS

熱狗OO 發表於 12-8-2022 04:41 PM
各位現在朗豪坊有得睇實物, 在10樓不是在4樓, 至9月12日

BY HK01

有錢的你睇清楚展示涉及的空間才落訂, 有妻子的最好帶埋佢去睇以令她有足夠心理準備

無錢的你和我就睇左當射左
今日旺角見過實物....真係好巨大
不過上身份量唔小. 唔用座真係未可企到
又... 不過呢個size 都唔會上手玩

WeChat 圖片_20220812164831.jpg

WeChat 圖片_20220812164753.jpg

WeChat 圖片_20220812164835.jpg

千萬不要天價呀, 不要超兩萬呀 .........
前幾日某大鋪再開訂已經要過兩萬,依隻沙薩比好鬼似香港d良心發展商既賣樓手法,每次都小量貨提價加推。
fallout8 發表於 12-8-2022 07:38 PM
前幾日某大鋪再開訂已經要過兩萬,依隻沙薩比好鬼似香港d良心發展商既賣樓手法,每次都小量貨提價加推。 ...

過兩萬就真係緣盡了......
單出 Nu Gundam 本體然後魂限浮游炮以經是賤中賤, 我當時諗有人會買 Nu Gundam 唔買浮游炮的嗎?
唉, 買左 Nu Gundam 買唔到浮游炮就真係企左響度 .....
米青就算把啦⋯⋯仲好似施捨你咁⋯⋯講真~你11算開賣真係人唔笑狗都吠啦
爆X 訂了,希望能夠到貨
icemanleong 發表於 13-8-2022 12:04 AM
爆X 訂了,希望能夠到貨

祝君好運,呢間就算有貨都唔知幾時比你,仲要唔開定價任佢噏……
爆X信唔過~~~
好炒嘅就唔派貨
請問有冇師兄知道,實際連埋枱坐,展示時嘅高度係幾多?

就算攞把尺去朗豪坊,隔住個玻璃箱都未必度得好準
bigbigfriend 發表於 13-8-2022 07:17 AM
祝君好運,呢間就算有貨都唔知幾時比你,仲要唔開定價任佢噏……

我都怕緊...
本體大約38cm左右,連台座大約45cm左右,全展開高大約48cm

Thanks C-hing  發表於 14-8-2022 06:49 PM
咁大隻, 保養有一定難度..............
ToyKnife 發表於 13-8-2022 09:50 PM
請問有冇師兄知道,實際連埋枱坐,展示時嘅高度係幾多?

就算攞把尺去朗豪坊,隔住個玻璃箱都未必度得好 ...

你display預2尺(60cm) 差不多