Toysdaily 玩具日報

查看: 89458|回復: 225

[新品消息] 「METAL STRUCTURE 解体匠機」MSN-04 沙煞比 & 魂限 OPTION PARTS

魂展2020 將公開「解体匠機」新品

https://tamashii.jp/item_brand/kaitai_shou_ki/?no_cache=1

之前投票最高係 z gundam。Bandai 我會唔會順認民意呢 {:1_203:}
Vince 發表於 19-10-2020 03:30 PM
之前投票最高係 z gundam。Bandai 我會唔會順認民意呢

唔會,9成係出沙剎比
eddiem249 發表於 19-10-2020 03:39 PM
唔會,9成係出沙剎比

沙鴨脾冇得不段出 parts 吸水 wor ...
:he:
Vince 發表於 19-10-2020 03:48 PM
沙鴨脾冇得不段出 parts 吸水 wor ...

點會無,版權係笨大度,要點加點改設定都得...
之前投票最高係 z gundam。Bandai 我會唔會順認民意呢

張圖唔似Z Gundam
之前出Nu Gundam係黑底白字,今次紅底白字,唔通係。。。沙撤比?
九成九沙煞比
希望係Sazabi,同Nu Gundam一對display....然後入埋佢就果斷脫坑!!!

咁攪法唔係辦法,有錢都無位,成二萬「一套」,擺唔到出嚟不如果斷skip :67:

至於佢可以點出,都係浮游炮分開出,再加套維修站?  唔會出「阿古捷斯」呀?.....{:1_206:}
幅圖有沙煞比頭......

冇可能出變形機體啦。

d人話見沙煞比頭,但跟比例咪差不多1米?
鴨脾出匠機真係無萬五都唔駛諗,等佢幾年變PG Unleashed算數 :56:
百龍天舞 發表於 19-10-2020 07:58 PM
冇可能出變形機體啦。

d人話見沙煞比頭,但跟比例咪差不多1米?

師兄唔講都唔記得 Sazabi 比例係大好多.....
出沙煞比,係唔錯,儲齊一對門神。

唔係沙煞比仲好,起碼有d新意。
xxx1874 發表於 19-10-2020 08:12 PM
出沙煞比,係唔錯,儲齊一對門神。

唔係沙煞比仲好,起碼有d新意。

最怕新意係rx78