Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「METAL STRUCTURE 解体匠機」MSN-04 沙煞比 & 魂限 OPTION PARTS

飛雪 發表於 19-10-2020 08:39 PM
最怕新意係rx78

係rx78就正,我橫店冇訂PG,亦都砌唔出宣傳片既效果
Vince 發表於 19-10-2020 03:30 PM
之前投票最高係 z gundam。Bandai 我會唔會順認民意呢

會唔會悶左 d:cool:
xxx1874 發表於 19-10-2020 08:56 PM
係rx78就正,我橫店冇訂PG,亦都砌唔出宣傳片既效果

RX78就正X3,哈哈哈,高达只有一隻就是78....让那些是小高达,高达高,达达高。。。。ben屎高达,金鱼缸高达……都已经5系果回事。

補充:沉默男人的渣我都收货架快D出啦笨大。
100% Sazabi......推光張相就見到

秋風起,义鴨 月比
十之八九該沙撤比,第三款會是GP01fb 嗎?根據胸像推出次序:67:
nela 發表於 19-10-2020 10:14 PM
100% Sazabi......推光張相就見到

秋風起,义鴨 月比

有冇大大可以分享下,真係睇唔出 ><
777@code 發表於 19-10-2020 10:25 PM
十之八九該沙撤比,第三款會是GP01fb 嗎?根據胸像推出次序

哈哈,好有道理,我不知不覺買哂3隻胸像。。。。
呢隻係sazabi,但幾年前有show過隻1/35 RX78 gundam fix,我覺得可能之後變成呢個系列出
沙撤比!正!但可唔可以唔好又張D飛翔炮分開出在魂限呢,見過鬼怕黑。
出之前,可唔可以快D出貨 Nu Gundam 的飛翔炮, 我訂果批仲未到貨。都遲左三個半月了。。。
已經有解體牛 冇理由唔入埋鴨肶
Dial up the Levels in Photoshop, and you'll see Sazabi.

mpchi 發表於 20-10-2020 07:45 AM
Dial up the Levels in Photoshop, and you'll see Sazabi.

Thx, 要放佢真係要揾定地方 ... 點運入屋先{:3_145:}
mpchi 發表於 20-10-2020 07:45 AM

THX, 咁百分百係沙煞比
其實沙撒比頭頂高只係比Nu高達高少少,裝咗浮游砲的Nu高達要比沙撒比高得多,1/60計 兩者都係40幾cm。
heewing 發表於 19-10-2020 11:25 PM
呢隻係sazabi,但幾年前有show過隻1/35 RX78 gundam fix,我覺得可能之後變成呢個系列出 ...

佢肯出 RX-78-2 Ver Ka,屋企無位都照入。