Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原帖由 renewdanny 於 16-3-2008 11:36 PM 發表

粉紅色裙,兔仔耳果張 :71:

哦哦, 那張圖不是我的啦∼:64:對不起呢, 引起誤會了:64:
不過火星人真係好掂:42:我都想有咁既水準:30:
原帖由 hoying710 於 16-3-2008 11:24 PM 發表

入啦入啦:^
一齊入:)不過唔知香港幾時有貸, 邊到有貸....又要行(掃)街啦...:(

問左娃店,最怏都要5月先返到貨:no:
原帖由 hoying710 於 16-3-2008 11:24 PM 發表

入啦入啦:^
一齊入:)不過唔知香港幾時有貸, 邊到有貸....又要行(掃)街啦...:(

希望普通商店都會見到啦:26:比我格下價都好:35::x

回覆 2765# 的文章

5月:time:
很遠的未來呢....:unhappy:
原帖由 renewdanny 於 16-3-2008 11:40 PM 發表

問左娃店,最怏都要5月先返到貨:no:

omg...:time:
香港真係冇嘜娃店, 有排等. 玩玩吓呢D人形,覺得PVC唔好玩同好貴,之前浪費左好多錢, 夠買隻DD有凸. 算...儲錢買DD玩玩 :34:
原帖由 renewdanny 於 16-3-2008 11:49 PM 發表
香港真係冇嘜娃店, 有排等. 玩玩吓呢D人形,覺得PVC唔好玩同好貴,之前浪費左好多錢, 夠買隻DD有凸. 算...儲錢買DD玩玩 :34:

又一個有米人出現啦:no::handshake:
乜大家以前買落唔少PVC嫁咩?:78:
我未買過, 但係咪要搵好多位放下盒又放下Figure咁?
原帖由 karice 於 17-3-2008 12:06 AM 發表
乜大家以前買落唔少PVC嫁咩?:78:
我未買過, 但係咪要搵好多位放下盒又放下Figure咁?

絕對冇錯,D盒已經周圍放了 :sad:
原帖由 renewdanny 於 16-3-2008 11:49 PM 發表

你好似講緊我...是我多心嗎:(....dd係靚, 不過太貴了, 太大了, 現正努力抗拒中:o
原帖由 hoying710 於 17-3-2008 12:30 AM 發表

你好似講緊我...是我多心嗎:(....dd係靚, 不過太貴了, 太大了, 現正努力抗拒中:o

要是經濟能力負擔得起, 不用抗拒吧:love:
DD呢:67:,,, 對我黎講太貴~:cool:
原帖由 karice 於 17-3-2008 12:55 AM 發表

要是經濟能力負擔得起, 不用抗拒吧:love:
DD呢:67:,,, 對我黎講太貴~:cool:

DD太貴... 有經濟能力都唔玩 :67:
原帖由 hoying710 於 17-3-2008 12:30 AM 發表

抗拒DD~ 大大加油~ fight!
原帖由 renewdanny 於 15-3-2008 12:36 AM 發表

長門小萌神?!  :DD  :71:
原帖由 dangoberry 於 17-3-2008 05:16 PM 發表

DD太貴... 有經濟能力都唔玩 :67:

不過moko cyan都價值不菲:44::63: