Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原帖由 字伏 於 29-2-2008 09:20 PM 發表

ぷちモードコレクション なりきり制服コ} ...

Rement真係好衰~:shy:
感謝字伏兄的圖:handshake:

S
手上有兩個全新的volks的midi頭和一個midi-A body
想問有沒有人想用eb mini B body來換一個midi頭+midi-A身
(我只要身, 加上手頭上的不知要放到哪賣)
(抵換喔=_=+(sales mode))
原帖由 字伏 於 29-2-2008 09:20 PM 發表

ぷちモードコレクション なりきり制服コ&#125 ...

OMG :Q
我來串場囉!

【乙女しおり的歡迎會】

以上ちっちゃなもこちゃん小劇場節錄自我的部落格文章:http://moefreely.blogspot.com/2008/03/blog-post.html
原帖由 字伏 於 29-2-2008 21:20 發表

ぷちモードコレクション なりきり制服コ} ...

呢套嘢要入定∼有maid服~件啦啦隊服好正,lucky star啦啦隊:shy:
原帖由 scarfman 於 1-3-2008 21:06 發表
我來串場囉!

【乙女しおり的歡迎會】

http://farm3.s ...

好鬼可愛∼好鬼萌呀:no:

:? 咁最後叫咩名?小強?
原帖由 karice 於 25-2-2008 09:08 AM 發表

歡迎歡迎∼
叫わたる∼就可以啦:43:
我PO左幾隻~...呢頁一開始個隻Doll應該係aika啊~:73:
1. 著到嫁~可能會大少少, 不過官網都有blog經常有25cm著27cm衫的相更新~(晏d搵比你,話唔定你已經有 ...

香港那裡多AZONE OR VOLKS 既野睇和買呢?近來中了pureneemo毒,見旺角皆旺2樓有一些類似pureneemo的doll,不過大約一千元一隻,個價唔知o唔ok??
ps. 大大所說的銀城地庫...可以pm個地址小弟嗎?
感激不盡:64:
原帖由 hoying710 於 5-3-2008 06:59 PM 發表

香港那裡多AZONE OR VOLKS 既野睇和買呢?近來中了pureneemo毒,見旺角皆旺2樓有一些類似pureneemo的doll,不過大約一千元一隻,個價唔知o唔ok??
ps. 大大所說的銀城地庫...可以pm個地址小弟嗎?
感激不盡:64:

吾....Pureneemo的話.....應該接近呢個價錢的,,我自己的Pureneemo是一千以下。
當然, 如果有人用其他途徑例如拍賣, 搵朋友買回來, etc, 個價可能唔同。

回覆 2710# 的文章

話時話見大大Post的25cm葉月, 影得好可愛。:35:
又有梳發:handshake: d pose又好好:no:
我好鍾意呢張:shy: :die:
dangoberry: 園園, 給你一個新包包.

園園: ....

園園: dangoberry 加油~ fight!

dangoberry: 啊咧?

這是今年1月1號拍的照,,,這好像沒有PO過吧....:ice:
:^
原帖由 dangoberry 於 5-3-2008 07:46 PM 發表
dangoberry: 園園, 給你一個新包包.

園園: ....

園園: dangoberry 加油~ fight!

dangoberry: 啊咧?

http://i261.photobucket.co ...

加油~fight~:)
新包包是rement?:shiny:
久違的小芝...

小芝: 看甚麼?! 未見過我嗎?

dangoberry: ... (哇! 心情不好的樣子?)

原帖由 karice 於 5-3-2008 07:48 PM 發表

加油~fight~:)
新包包是rement?:shiny:

volks 的 :73:
小芊芊終於到家了 :73: