Toysdaily 玩具日報

查看: 9006|回復: 67

AL放榜後一入+AL討論

(由於AL剛放榜,固本人希望版主們能恩准在此post加插AL討論)

等了一個月有多,終於在昨天收到AL的成績,
雖然不是很理想,但總算全部合格,已十分高興!!!!

加上近來番暑期工,昨天剛出糧,
便入了一副GX-06及EMIA Strike Noir作為奬勵自己

[ 本文章最後由 cybaster 於 30-6-2007 10:00 PM 編輯 ]
我都只係all pass ........................:die:

不過poly同city副學士都收左la:!
strike noir is so .................OTL
ALL PASS....恭喜~~
小弟都係全D.......(2AL+1AS)
希望會有大學收啦....
咩後著都冇=____="入唔到U就大鑊....
原文章由 Horus 於 30-6-2007 08:39 PM 發表

學我咁報定AD la
我係學校教econ,今次只得一個唔合格,8個學生,4d 3e 1f,band 3學校,算係咁咯....
原文章由 jojojojojo 於 30-6-2007 20:27 發表
我都只係all pass ........................:die:

不過poly同city副學士都收左la:!

收左!!!:@
Why so quick?

原文章由 Horus 於 30-6-2007 20:39 發表

But I only get 1D4E....................:die:
原文章由 cybaster 於 30-6-2007 08:51 PM 發表

收左!!!:@
Why so quick?

But I only get 1D4E....................:die:

快d去報la , 即in即收呀
原文章由 jojojojojo 於 30-6-2007 21:17 發表

快d去報la , 即in即收呀

But IVE have also 收左me......

And poly is 副學士 or HD?

[ 本文章最後由 cybaster 於 30-6-2007 09:23 PM 編輯 ]
原文章由 cybaster 於 30-6-2007 09:20 PM 發表

poly AD....去POLY報??
原文章由 cybaster 於 30-6-2007 09:20 PM 發表

唔好讀ive la , 除非你對嗰科真係好有興趣 , 其他地方又無得讀
poly同city都係AD
原文章由 Horus 於 30-6-2007 09:30 PM 發表

poly AD....去POLY報??

係 , 去到就自然有人教你點報 , 不過最好自己search下先la
原文章由 jojojojojo 於 30-6-2007 21:32 發表

係 , 去到就自然有人教你點報 , 不過最好自己search下先la

Is AD=副學士?

I think HD is more useful.

but isn't poly only have HD?

[ 本文章最後由 cybaster 於 30-6-2007 10:00 PM 編輯 ]
原文章由 Horus 於 30-6-2007 08:39 PM 發表

咁咪入社會大學囉....
:DD

有得選唔好去ive,會後悔的