Toysdaily 玩具日報

查看: 4963|回復: 22

[詢問] 想買超合金魂.....應該去邊?

係咁既....小弟一直都好想玩下超合金魂既變形合體系統  但一直都冇錢....最近番暑期工搵到d錢  想買番隻黎玩一下.....今日行旺角 好多地方都得好少款  什至冇.....多款果d店出面又貼住收購xxxx都唔知買番黎係一手定二手......

所以想請教各位大大  邊到有比較多款既超合金魂賣  同比較有信譽呢??
星期5晚去曳仔,同d炒家死過,
超合金魂 gx 46,佢special sell賣一牛 =]
但你要好早去排, good luck:75:
請問間野係邊樹??

你點知賣1牛既??
佢搞周年big sale
呢度有講,http://www.toysdaily.com/discuz/thread-159163-1-1.html
你可以係facebook度搵下佢
佢facebook有講詳情
話就話10點開始,想穩陣真係越早越好
一定好多炒家,
希望你搶得羸:77:
得gx 46?
:64::64:
鐵拳萬能 3魚
木村號 14魚
試下"肥趣",可能貴少少,但都多款。王布、張君奧、不各都有分店。
試下"肥趣",可能貴少少,但都多款。王布、張君奧、不各都有分店。
合體玩具迷 發表於 8-7-2011 07:57 AM

請問會貴幾多左右呢?  過唔過一魚?
請問會貴幾多左右呢?  過唔過一魚?
空 發表於 8-7-2011 10:05 AM

睇咩款
一般過唔止一魚
MK有冇d信得過既店??
買之後出o個D好過啦...
舊o既要有變形又有合體...好似無邊隻唔昇哂...
如果你單為感受合體變形機關, 我建議買 GX-36, 因結構真係好正又重手, 最重要係價錢唔算顛; 其他人當然會介紹Gx-34 , 不過個價太顛喇
如果你單為感受合體變形機關, 我建議買 GX-36, 因結構真係好正又重手, 最重要係價錢唔算顛; 其他人當然會介 ...
kinis 發表於 8-7-2011 12:53 PM

吉姆神重有2平貨嗎?
如果你單為感受合體變形機關, 我建議買 GX-36, 因結構真係好正又重手, 最重要係價錢唔算顛; 其他人當然會介紹Gx-34 , 不過個價太顛喇
我對v型同超力比較有興趣  請問e加咩價位呢  同應該邊到買?

吉母王我都好喜歡....但好似太大隻了