Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

rayman_cheung 發表於 30-12-2020 03:29 AM
若然POSE+ 出高狄安就好啦!!

Action toys 嗰邊有啲機會, 出過灰模
mj23 發表於 4-1-2021 04:10 AM
之前見冇咩天威既product 就買咗R版, 如果有P+呢隻一定唔買 R版.
所以今次B記高狄安唔都唔會再買, 他日P+ ...

人, 豹同膠都好大問題
龍騎 發表於 4-1-2021 10:06 PM
人, 豹同膠都好大問題

最大問題係用番過時設計
龍騎 發表於 4-1-2021 10:06 PM
人, 豹同膠都好大問題

某某遺作名義?可不必理會啦! 唔識佢。。

最大問題係仲用番過時設計....

買左天威後,想後追返 action toys既鑽頭.....市面俾人掃晒搵唔返....唉...
Action toys門市都話唔會再出,俾其他師兄一野買晒。可惜
去老旺 action Robo 睇下重有冇,之前公佈
出阿jack, 番左 一批。我都係果陣後追,三百
中度。
777@code 發表於 7-1-2021 11:03 AM
去老旺 action Robo 睇下重有冇,之前公佈
出阿jack, 番左 一批。我都係果陣後追,三百
中度。 ...

師兄借問聲, 網上知唔知邊度仲有得賣?
同埋阿積同鑽地係咪完全變形? 定要換件變形?
THX!
haha19880311 發表於 8-1-2021 09:06 PM
THX! ...

真係5⃣️知,幾個月番R,都係想齊人.亞 Jack 剛開訂,而天威仲晨早訂左.其實 呢 set 野印象麻
麻.不然幾年前維起二百頭一隻都係無買,變係完全變形,但可換長鑽頭.不過5係出天威都5會R
番.
.
777@code 發表於 8-1-2021 09:22 PM
真係5⃣️知,幾個月番R,都係想齊人.亞 Jack 剛開訂,而天威仲晨早訂左.其實 呢 set 野印象麻
麻.不然幾 ...

THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!! >_^
haha19880311 發表於 8-1-2021 09:06 PM
THX! ...

Action Toys Machine Robo Series 02 Rod Drill MR-02 diecast robot figure
純白騎士姬Saber 發表於 8-1-2021 10:17 PM
Action Toys Machine Robo Series 02 Rod Drill MR-02 diecast robot figure

THANK YOU VERY MUCH!! ^_^
777@code 發表於 8-1-2021 09:22 PM
麻.不然幾 ...

阿樂下腹甲有前無後出得遜色⋯⋯:67:人型外型感覺未夠完整。。。

得鴨腎湯一家出就焗住買!

純白騎士姬Saber 發表於 9-1-2021 10:53 AM
阿樂下腹甲有前無後出得遜色⋯⋯人型外型感覺未夠完整。。。

得鴨腎湯一家出就焗住買!

無辦法, 一切都係為左蓮娜:D