Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

天威真係設計得好好, 但就係硬係好似欠了一些甚麼...講唔出, 不過3380真係心理關口....我都係等佢勇耆王算...

根本英俊 發表於 18-1-2021 02:02 PM
天威真係設計得好好, 但就係硬係好似欠了一些甚麼...講唔出, 不過3380真係心理關口....我都係等佢勇耆王算. ...

欠咗個"平"字囉:73:
勇者王 GAOGAIGAR
【勇者王ガオガイガー】
POSE+メタルシリーズで商品化決定!
詳細情報後日公開!

https://twitter.com/pose_plus/status/1351131659421286404

唔洗平, 佢個價同b記差唔多我即刻跳槽

Pose+風格是造型、可動行先,變形方法反而有很多原創,所以火車因膊頭太大,可能未必是捐隧道過,有機會是打開獅頭放入去
质量对得起定价就得唔使就住

GaoFighGar

始源勇者王 final fusion
Updated

呢隻應該係成品玩具有史以來最muscular嘅 GaiGar。所以合體後的GaoGaiGar的大腿終於唔會有太幼嘅通病~!真的是黃金比例!
ToyKnife 發表於 19-1-2021 11:55 AM
呢隻應該係成品玩具有史以來最muscular嘅 GaiGar。所以合體後的GaoGaiGar的大腿終於唔會有太幼嘅通病~! ...

其實我睇睇下覺得佢似 4G 多個 3G :DD
定價估計挨近4千左右,定價太進取只會嚇走玩家
This is the only GGG i find interested {:1_221:}
Particularly on its proportion and add-on details.

Will wait and see how it turns out after coloring.
Vince 發表於 19-1-2021 12:29 PM
其實我睇睇下覺得佢似 4G 多個 3G

我一早就覺得佢有滲入到GGGG的設計完素入去
k_dash 發表於 19-1-2021 08:27 PM
我一早就覺得佢有滲入到GGGG的設計完素入去

totally agree, GGG with GGGG feel, if u add hair, tail and toes, it is GGGG
5k埋到单己偷笑,唔好妥协去盡都系好事。