Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

連銀河烈風都做到全變,唔洗擔心天威勇士做唔到啦。

熱切期待隻銀河烈風係金屬色就最好,塑膠彩色始終有些令人失望。

更希望今次有特典送埋5個隊員公仔那就最perfect了!!!
haha19880311 發表於 7-2-2019 08:42 PM
求神拜佛!! 求下POSE+!! 求下阿LU大大....!

天威勇士一定一定要『完全變形』呀!!!! ...

無買過bandai版(側面太核突), 乜超合金魂唔係全變既咩?
G-man 發表於 8-2-2019 01:33 PM
熱切期待隻銀河烈風係金屬色就最好,塑膠彩色始終有些令人失望。

更希望今次有特典送埋5個隊員公仔那就最p ...

Mb F91果隻金屬色就正, R版六神合體果隻所謂金屬色就不了。
k_dash 發表於 8-2-2019 09:31 AM
佢都幾睇重要做出完全變形, 呢隻都唔會例外 (上次玩具日報訪問佢果陣佢答咗係全變的) ...

那就太好了!!{:1_208:}
DanielDaniel 發表於 8-2-2019 10:21 AM
連銀河烈風都做到全變,唔洗擔心天威勇士做唔到啦。

那就太好了!!{:1_208:}
【WF2019冬】 Metal Series P+05 J9-1 銀河旋風 開發中CG 公開
#poseplus #wf2019冬 #合金

這3支大小size 比例就對了 與其瞎搞造型不如好好製作~~  
大貨如果也可以這樣展示實在帥呆

天威勇士就咁睇肩頭部分活動能力一般,冇得交叉雙手擺唔到太多pose
78CCDE7C-C0AD-451C-B53C-7F170FE0AC17.jpeg CA56881D-A9A8-46DA-826E-9BDFFB73BEA6.jpeg 99038938-4160-4B21-A07E-1DF3F147CD63.jpeg 83060900-80FE-4BA0-B9C8-72A368C3E3F7.jpeg

天威勇士好正喎!! 比例, 外形都好掂!!
天威幾正好似!但唔知咩公司唔敢試
希望有功夫漢個妹包含就好囉!
老實人 發表於 10-2-2019 02:31 PM
天威幾正好似!但唔知咩公司唔敢試

呢間之前出隻黃金俠好得!! 完全變形、可動同埋外型都一流!!
因為係有超過10年玩具設計經驗的阿LU 大大設計的...

ES 合金系列的機械人設計, 就係出自阿LU大大的....

可以信得過!!