Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 池上潦一 於 7-3-2008 12:40 PM 發表
我都想放相上黎呀:80: 可惜我無相機,部手機影D相又癈:angry:

我都係用手機影(30萬象素喳),之後用軟件執一執。所以你都可以試下
原帖由 chunwai0091 於 7-3-2008 11:41 AM 發表

貓狗當然要買:43:
但我找不到貓:55:
武者騎士樣衰到我接受唔到:80:
不如大家貼d自家神姬來放毒啦:34:

大大如果你想買貓的話, 可以過黎灣仔太源街, 太陽出來了個間店, 個度以我所見好似幾乎齊晒, 貓我肯定見到有, 大約@#X~@%X到啦
:43: 試貼:(                                                                                    

試貼2隻無乜人買既mms(技術差劣,影得唔好勿插:( )
兔子:43:

原帖由 池上潦一 於 7-3-2008 02:46 PM 發表
試貼:(
http://i182.photobucket.com/albums/x46/se7en007dm/MMS1.jpg" border="0">
試貼2隻無乜人買既mms(技術差劣,影得唔好勿插:( )

我都有買呀…:80:
原帖由 nakeman 於 7-3-2008 04:00 PM 發表

我都有買呀…:80:
http://lh4.google.com.hk/dunn.kk/R6XTRX2BoXI/AAAAAAAAO1g/C6QSQXNxDeo/ ...

XDDDDD有同好:34: 我覺得呢2隻其實都出得唔錯的,但係見好多鋪都有好多貨係度,又無乜人講,所以FEEL到無乜人買..........唔通因為人設係吉崎觀音既關係= =?
各位大大最喜歡1-8彈﹝第9彈圖片太少﹞中的哪一隻呢
第一彈的天使惡魔人氣頗高的 尤其是惡魔型mms
個人認為姑且不論面相 我還蠻喜歡武士和騎士的照型 頗有特色
至於面相嘛 個人比較喜歡第七彈的雅姬和依達 比較不喜歡頭太大
各位的喜好呢 可以討論看看阿
各位有玩 天元突破的優子嘛 覺得如何呢
原帖由 y2jx 於 7-3-2008 04:56 PM 發表
各位有玩 天元突破的優子嘛 覺得如何呢

天元的優子太貴了...最初是有興趣的,但覺得價錢太不合理了,所以放棄:45:
至於神姬最喜愛的是第一彈天使惡魔第五彈鳥,魚和第七彈的紅藍機車:43:
EX則最愛兔子,炮子和聖誕子:43:

其實個人認為第四彈的花與種還不錯的,不過外界給予的評價都不高:45:
在臺灣天元的優子的確被炒的太高
不過5月會再版 到時價格就會被押到較合理的價格
第四彈的花與種的確是不錯 面相也佳
EX聖誕子不錯 不過第8彈的EX似乎更棒
第八彈的兩隻面相也很可愛
原帖由 y2jx 於 7-3-2008 04:55 PM 發表
至於面相嘛 個人比較喜歡第七彈的雅姬和依達 比較不 ...

黑天使:$,馬尾有加分!!!!:71:
其次係黑惡魔
黑天使做得真的十分好
限定qc比平常好得多:73:
原帖由 y2jx 於 7-3-2008 04:55 PM 發表
至於面相嘛 個人比較喜歡第七彈的雅姬和依達 比較不 ...

已入手有惡魔,炮台, 鳥, 人魚,牛,虎,紅車

惡魔個造型好正, 但變化較少, 可玩性較低
ex炮台個設計好正, 暫時係我最喜愛既神姬
第五彈鳥同人魚可以話係神姬一大突破, 第一次可以換面, 第一次可變出多種形態, 例如烏形態同武裝形態. 可玩性大大提高
第六彈虎牛可玩合體, 但係獨立來玩就比較失色, 所以一定要一對入
我反而唔多喜歡第七彈紅車, 因為武裝形態太大份
武裝神姬就無喇...

Sky Girls in mms...得唔得?...:77:

原帖由 小櫻 於 7-3-2008 08:44 PM 發表
武裝神姬就無喇...

Sky Girls in mms...得唔得?...:77:

我買唔到:79:
原帖由 fallout8 於 7-3-2008 10:06 PM 發表

我買唔到:79:

呢個我放棄左…:56:
繼續…

唔好停…