Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 哨牙囡 於 10-3-2008 07:41 PM 發表
想單買一隻鳥型,
各位幫幫手睇下,
有就pm我~
多謝幫忙:64:

市面無貨咩?
原帖由 哨牙囡 於 10-3-2008 07:41 PM 發表
想單買一隻鳥型,
各位幫幫手睇下,
有就pm我~
多謝幫忙:64:

太源街好齊下, 價錢就一般啦, 唔係最貴又唔係最平, 如果買ex反而sogo低d, 1魚找1蚊:p
原帖由 nakeman 於 10-3-2008 11:44 AM 發表

榎木造的樣子很萌,我很喜歡,不過可動設計就很一般,ELF素體來得雷聲大雨點少,有點令人失望。
山口造的樣子不可愛,但還是有個性的,以往所造的DOA及天上天下可動盒玩都很讚。
淺井在我心中地位介乎兩之間, ...

榎木比較適合做蘿莉娘 第五彈的天海春香就是 所以搭配起來會比較好看
至於素體嘛 希望海洋堂能看到玩家的反映 改良一下素體
山口的造型是真的很有個性 雖然做機器人比較有好評  我是沒有DOA和天上天下的盒玩啦
不過我有雷葳 她是轉輪系列中少數較喜愛的 雖然外面評價不高
原帖由 y2jx 於 10-3-2008 08:41 PM 發表

榎木比較適合做蘿莉娘 第五彈的天海春香就是 所以搭配起來會比較好看
山口的造型是真的很有個性 雖然做機器人比較有好評  我是沒有DOA和天上天下的盒玩啦 ...

這個嘛?我很喜愛呢,十分好玩。

跟 武裝神姬 第二彈同期呢。
原帖由 fallout8 於 10-3-2008 08:18 PM 發表

太源街好齊下, 價錢就一般啦, 唔係最貴又唔係最平, 如果買ex反而sogo低d, 1魚找1蚊:p

除左小忌lin之外......
原帖由 nakeman 於 10-3-2008 09:40 PM 發表

這個嘛?我很喜愛呢,十分好玩。
http://lh3.google.com.hk/dunn.kk/RTGu4bicABI/AAAAAAAADZE/4 ...

呢隻利穎之前曾經想買番..但現在已經唔見有了:80:
另有無人有玩神姬隻game?今日先第一次玩XDDD乜都唔識XD
原帖由 chunwai0091 於 7-3-2008 11:41 AM 發表

貓狗當然要買:43:
...

不如大家貼d自家神姬來放毒啦:34:

貓貓狗狗抱抱
原帖由 池上潦一 於 10/3/2008 10:45 PM 發表

呢隻利穎之前曾經想買番..但現在已經唔見有了:80:
另有無人有玩神姬隻game?今日先第一次玩XDDD乜都唔識XD

我有玩,你可以去game區看看
原帖由 y2jx 於 10-3-2008 08:41 PM 發表

山口的造型是真的很有個性 雖然做機器人比較有好評  我是沒有DOA和天上天下的盒玩啦 ...

好似第十彈就有新素體啦!!:43:
原帖由 nakeman 於 9-3-2008 11:56 PM 發表
我都試過玩換頭,比自已油面相更易。

咦, 想問下大大, 你用的頭係咪扭蛋個狩"天上天下彈彈胸像"?!:34:
點將佢地的頭整落去嫁?! 胸像的頭髮捲住個身嫁喎?!我試過都係裝落聖誕型度, 但跟本郁住晒整唔到....但你個D又無事0既
原帖由 kyostanley 於 11-3-2008 04:20 PM 發表

咦, 想問下大大, 你用的頭係咪扭蛋個狩"天上天下彈彈胸像"?!:34:
點將佢地的頭整落去嫁?! 胸像的頭髮捲住個身嫁喎?!我試過都係裝落聖誕型度, 但跟本郁住晒整唔到....但你個D又無事0既

對呀,就是震波蛋。
我用刀削了一把頭髮才可放上去的,而且頭髮內壁還要偷簿,但比例十分適合,榎木造的樣子又可愛,自已幾鐘意。
nakeman大 有玩過mms2nd的素體嗎 和一代比起來 改變什麼 謝謝
原帖由 y2jx 於 12-3-2008 05:15 PM 發表
nakeman大 有玩過mms2nd的素體嗎 和一代比起來 改變什麼 謝謝

有玩過,吉崎觀音設計的兩個囡囡就是了…不過老實說,我看不出兩代的分別喔。
原帖由 kyostanley 於 7-3-2008 01:19 PM 發表

大大如果你想買貓的話, 可以過黎灣仔太源街, 太陽出來了個間店, 個度以我所見好似幾乎齊晒, 貓我肯定見到有, 大約@#X~@%X到啦

還有沒有?
我想明天去買:43:
不想去到沒有而浪費車錢:56:
原帖由 chunwai0091 於 12-3-2008 08:30 PM 發表

還有沒有?
我想明天去買:43:
不想去到沒有而浪費車錢:56:

成個星期無去, 不過應該仲有的