Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 chunwai0091 於 15-3-2008 03:39 PM 發表
我最後還是買了小惡魔:43:

如何呢?跟Pinky一樣把玩嘛?
原帖由 kyostanley 於 14-3-2008 04:19 PM 發表

唔駛, 等4月第8彈個款EX啦, 包埋黑色素體的
http://www.konami.jp/products/busou_figure_zelno/

e隻都ok唔錯咁bo,有冇多d關於佢的圖see see ???thx!

原帖由 fallout8 於 14-3-2008 09:24 PM 發表

我隻炮台已經上左虎女身:34:

隻色襯....:34: ?

--------------------------------------------
至衰要係hk搵武裝神姬d body比較難,ya河都冇,相反去淘寶就見到一大堆...:help:

原帖由 nakeman 於 15-3-2008 11:30 PM 發表

如何呢?跟Pinky一樣把玩嘛?

我沒有Pinky:80:

只有Figuremate:43:
原帖由 GILLS 於 16-3-2008 04:36 PM 發表

隻色襯....:34: ?

--------------------------------------------
至衰要係hk搵武裝神姬d body比較難,ya河都冇,相反去淘寶就見到一大堆...:h ...

虎女crossover炮台=sexy女兵:shy:
原帖由 fallout8 於 14-3-2008 09:24 PM 發表

我隻炮台已經上左虎女身:34:

有無圖睇下?
原帖由 kyostanley 於 17-3-2008 01:55 AM 發表

有無圖睇下?

我部手機只得30萬像, 我又懶得攞部相機出來charge電:(

咁唔緊要啦, 都係想望下0者, 因為我記憶中, 第6彈的虎女係紅色個款, 個樣好惡死,
所以諗唔到佢會點SEXY法......

PS:另陫想問下, 點解D人打完自製字型之後(例如樓上的"0羅"字, 我一引用個D回覆, 係佢打的字之後, 無論係佢打的定係我回覆的字都會無晒?! 好鬼麻煩, 成日打完一大段先知無晒, 又要由頭打過

原帖由 kyostanley 於 18-3-2008 11:09 AM 發表
咁唔緊要啦, 都係想望下0者, 因為我記憶中, 第6彈的虎女係紅色個款, 個樣好惡死,
所以諗唔到佢會點SEXY法......

PS:另陫想問下, 點解D人打完自製字型之後(例如樓上的"0羅"字, 我一引用個D回覆, 係佢打的字之後, ...

其實實情係我勁唔鐘意虎女, 係用得唔好side既情況下將炮台裝係虎女個身上面.

toysdaily用ie出post有d問題
用firefox出post啦:74:
原帖由 fallout8 於 18-3-2008 07:39 PM 發表

其實實情係我勁唔鐘意虎女, 係用得唔好side既情況下將炮台裝係虎女個身上面.

toysdaily用ie出post有d問題
用firefox出post啦:74:

咁請問你點可以整到佢SEXY D(無咁樣衰?!)

其實想問上邊到多武裝神姬賣?(九龍半島)
琴日出Mk都唔多見有....= =

(e幾日去黃埔肥趣睇睇先..)
原帖由 GILLS 於 19-3-2008 02:51 PM 發表
其實想問上邊到多武裝神姬賣?(九龍半島)
琴日出Mk都唔多見有....= =

(e幾日去黃埔肥趣睇睇先..)

要多款同比較齊的話就過海去灣仔太源街啦個度有間叫"日X"的店, 好似除左貓女無之外其他都有...
不過有大乂話如果買EX的話, 去SOGO平D, 100蚊有找, 但我未去過, 唔知仲有無
原帖由 kyostanley 於 19-3-2008 03:59 PM 發表

要多款同比較齊的話就過海去灣仔太源街啦個度有間叫"日X"的店, 好似除左貓女無之外其他都有...
不過有大乂話如果買EX的話, 去SOGO平D, 100蚊有找, 但我未去過, 唔知仲有無

灣仔ok bo...,假期去搵搵先..:he:  thx!
淘大有間鋪都好低買, 過年前入紅車都係三魚一蟹
不過果頭少去, 依家唔知mud價.

回覆 250# 的文章

我早兩個禮拜入紅車 $@(* 播~~~:73:
仲要在 MK 入