Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 小櫻 於 7-3-2008 08:44 PM 發表
武裝神姬就無喇...

Sky Girls in mms...得唔得?...:77:

如果佢出埋MMS素體用既武裝,我會買....但就咁得素體的話,興趣不大:58:
原帖由 小櫻 於 7-3-2008 20:44 發表
武裝神姬就無喇...

Sky Girls in mms...得唔得?...:77:

:handshake:  同好呀∼呢三隻幾萌∼等緊之後4月個兩隻∼同個幾件裝甲:$
原帖由 池上潦一 於 7-3-2008 04:09 PM 發表

XDDDDD有同好:34: 我覺得呢2隻其實都出得唔錯的,但係見好多鋪都有好多貨係度,又無乜人講,所以FEEL到無乜人買..........唔通因為人設係吉崎觀音既關係= =?

我鐘意架,不過架飛機就簡單左d,無咩野玩。但囡囡的心口好軟喔…mms之中最像真喔。:35:
原帖由 fallout8 於 7-3-2008 22:06 發表

我買唔到:79:

:) 我見油麻地個邊商塲∼重有隻啡色可憐賣,唔知比人買咗未星期一重見?
再貼再黎…

我個人就幾鍾意天使, 聖誕, 海妖同紅車...
天使差在對眼"木獨"左d...
聖誕其實樣樣都唔錯, 只係我唔鍾意佢2邊的短孖邊...
海妖同紅車就係我最鍾意, 樣同設定都好正
ps:可能唔少人唔明我講海妖係咩, 其實就係大家所講的第5彈鳥型, 因為佢個日文其實就係"海妖"...
將會出的第8彈個款先係鳥型....
原帖由 kyostanley 於 8-3-2008 12:27 AM 發表
..海妖同紅車就係我最鍾意, 樣同設定都好正
ps:可能唔少人唔明我講海妖係咩, 其實就係大家 ...

個英文名type seiren ,其實就是siren的近音,即海妖,
但正如你所說,講海妖會無人明白的…:26:

我以為海妖是美人魚
不過第八彈的面相都很可愛阿
那騎士和武士呢 雖然面相差了一點 不過武裝還不錯阿
個人覺得武士同騎士似EX多D囉:45:
原帖由 y2jx 於 8-3-2008 01:44 AM 發表
那騎士和武士呢 雖然面相差了一點 不過武裝還不錯阿

here u are

哈哈…這張才是

嘩:77:  好開心, 開了專區, 送上一張我的神姬:73:

頭髮是怎麼作的
原帖由 nakeman 於 8-3-2008 02:28 AM 發表
哈哈…這張才是
http://lh3.google.com.hk/dunn.kk/RXvUdbWe5KI/AAAAAAAA ...

勇治俾人當馬咁騎…:(
原帖由 y2jx 於 7-3-2008 04:56 PM 發表
各位有玩 天元突破的優子嘛 覺得如何呢

好想買, 但貴...