Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

這是我從電擊乙女組第四期翻拍下來的

這是我從電擊乙女組第四期翻拍下來的 滿期待這兩隻女兵的

第9彈都未出, 第十彈同埋LIGHT裝備系列的設定圖又出黎, 仲要隻隻都咁靚, 真係:70:
唔知大家有無留意到呢, 第十彈的設計圖入面見到有D鉗狀的裝甲, 而個設計者係第5彈的間垣亮太, 佢之前第5彈的都係海中的生物(海妖同人魚), 唔知佢第十彈設計的又係咩黎呢?!
原帖由 jackstraw鼻屎佬 於 6-3-2008 06:28 PM 發表

請問今次ex係咪連素體? (見佢介紹好似有寫......)

係呀~
之前一直都買唔到素體,呢隻ex一定要買呀~:71:
第八彈的EX有素體  價錢和第一彈一樣
已經不能在叫EX 應該可獨立出來 
原帖由 y2jx 於 6-3-2008 06:59 PM 發表
這是我從電擊乙女組第四期翻拍下來的

http://img253.imageshack.us/img253/4544/p3060319 ...

今之第八彈設計者係第一彈惡魔既設計者
而EX係炮台既設計者
所以我都好期待
好彩延左期= =呢個月幫我逃過一劫:80:

期實如果宜家玩神姬都幾重皮...買晒一set都要差唔多8舊水(宜家連ex都貴埋)
仲考慮緊買唔買番貓狗= =(宜家尚欠第2,3彈)
原帖由 池上潦一 於 6-3-2008 11:23 PM 發表

期實如果宜家玩神姬都幾重皮...買晒一set都要差唔多8舊水(宜家連ex都貴埋)

一set要8舊水?! 你講一set係同一彈2隻咁做一set?! 如果咁計, 一set真係超貴lor, 你係邊度買呀?!
基本上次前出個d都係2百頭~2百中, 係最近出的第7彈而家2百尾~3百頭, ex都係一百~百二到之嘛
原帖由 kyostanley 於 7-3-2008 01:43 AM 發表

一set要8舊水?! 你講一set係同一彈2隻咁做一set?! 如果咁計, 一set真係超貴lor, 你係邊度買呀?!
基本上次前出個d都係2百頭~2百中, 係最近出的第7彈而家2百尾~3百頭, ex都係一百~百二到之嘛

唔係.....我意思係話黎緊呢set開始姐....當佢一隻2百5到...ex貴左應該要200啦..啊..計錯數....應該係七舊到先岩:34: 我之前果幾set都係正常價買的,由其事花同種果set ,超跳樓價260一對:34:
原帖由 池上潦一 於 7-3-2008 03:04 AM 發表

唔係.....我意思係話黎緊呢set開始姐....當佢一隻2百5到...ex貴左應該要200啦..啊..計錯數....應該係七舊到先岩:34: 我之前果幾set都係正常價買的,由其事花同種果set ,超跳樓價260一對:34:

你就好啦, 我諗你倨SET花同種一定係葵芳個度買嫁啦, 我個次知道有平野時去到時唔好話花同種, 連最樣衰的武者騎士都俾人清晒....
原帖由 池上潦一 於 6-3-2008 11:23 PM 發表

貓狗當然要買:43:
但我找不到貓:55:

原帖由 kyostanley 於 7-3-2008 10:09 AM 發表

你就好啦, 我諗你倨SET花同種一定係葵芳個度買嫁啦, 我個次知道有平野時去到時唔好話花同種, 連最樣衰的武者騎士都俾人清晒....

武者騎士樣衰到我接受唔到:80:

不如大家貼d自家神姬來放毒啦:34:
剛剛在mms官網看了一下 第八彈和sol的價格好像略微降了一點
原帖由 chunwai0091 於 7-3-2008 11:41 AM 發表

不如大家貼d自家神姬來放毒啦:34:

我又黎賣廣告喇:51:

我都想放相上黎呀:80: 可惜我無相機,部手機影D相又癈:angry:
[quote]原帖由 chunwai0091 於 7-3-2008 11:41 AM 發表

但如果買番貓狗...我覺得我會忍唔住手買埋限定板貓狗,(因為舊果隻吼凜個面相差咁D,限定果隻個樣夠晒萌:) )  武士騎士果陣時葵芳跳到$9X一隻我都買唔落手:angry: