Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys The Dark Knight 1/4 The Joker

中30號,10至15點

我中29號  發表於 27-7-2017 08:58 AM
恭喜抽中左嘅師兄!{:1_208:}
我單抽JOKER唔知唔中定未中{:1_206:}
peja 發表於 27-7-2017 10:03 AM
恭喜抽中左嘅師兄!
我單抽JOKER唔知唔中定未中

今年想吾中都好難
smartboy 發表於 27-7-2017 10:21 AM
今年想吾中都好難

check埋JUNK MAIL都無,唯有再等下
gargan 發表於 27-7-2017 02:44 AM
同感,始終batman死忠一名, 如不太差,都會願意購買的,或者買回來看看能否自改吧!小弟其實不太明白,觀 ...

因為HT近幾年喜歡美型
GUNGUN 發表於 27-7-2017 03:12 AM
呢度堅多MMS68冇買,DX01冇買,DX11冇買,EB1/4 冇買的死忠Batman fan屎
(利申:我唔係死忠但頭3隻買哂兼呢隻1/ ...

其實你咁寫係想表達咩?
Fans一定要入玩具嗎?
或者好多年青人之前都可能未有錢千幾蚊隻玩具吧。
gargan 發表於 27-7-2017 02:44 AM
同感,始終batman死忠一名, 如不太差,都會願意購買的,或者買回來看看能否自改吧!小弟其實不太明白,觀 ...

HT每次出的頭雕,除左打劫2.0較好點外,其他硬係唔多似。Dx01眼太大,打劫1.0上色過份貨不對版,dx11個嘴太厚。
EB都算係咁,如果上色好點就更完美。
抽中星期日,,真係唔知點算.......驚好Q 多人:69:
akiaki 發表於 27-7-2017 10:50 AM
HT每次出的頭雕,除左打劫2.0較好點外,其他硬係唔多似。Dx01眼太大,打劫1.0上色過份貨不對版,dx11個嘴 ...

要數錯處,真的可數很多,keaton 袍,dk身形,joker面部上色,catwoman 上色等等多的是,神人們通通都自改一番,或者ht想客戶也想參與一下吧!

另外原來joker腳刀也做錯,如師兄有看到電影,腳刀應該比現在的窄及細,不是現在的設定,唔該ht改改啦!:x

gargan 發表於 27-7-2017 11:15 AM
要數錯處,真的可數很多,keaton 袍,dk身形,joker面部上色,catwoman 上色等等多的是,神人們通通都自改 ...

之前見到張相都諗左一陣。。。“乜戲裏面塊腳刀有咁大塊既咩??”:(
前一日聽到朋友話單抽好難中 要抽哂先易中
好彩今日收到E-MAIL 中左 30號
但又未諗定買唔買好...
因為個BODY比例好似唔係咁o岩...
507 發表於 27-7-2017 05:03 PM
前一日聽到朋友話單抽好難中 要抽哂先易中
好彩今日收到E-MAIL 中左 30號
但又未諗定買唔買好...

抽曬有成6隻wo。買曬都過萬。
我寫2隻都中,我朋友一隻都中。今次應該唔算特別多人買,易中好多。
akiaki 發表於 27-7-2017 05:35 PM
抽曬有成6隻wo。買曬都過萬。
我寫2隻都中,我朋友一隻都中。今次應該唔算特別多人買,易中好多。 ...

我都係單抽一隻 都抽中
我以為會好多人抽 諗住好難中
咁師兄買唔買?
i drew 1/4 batman and joker, but no email. what happened??!! :@
507 發表於 27-7-2017 06:16 PM
我都係單抽一隻 都抽中
我以為會好多人抽 諗住好難中
咁師兄買唔買?

我買呀,兩隻都係1比4小丑同batman,小丑就情意思關係,batman就無入到eb果隻。