Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys The Dark Knight 1/4 The Joker

chungyuihing 發表於 11-10-2018 01:34 PM
其實佢係咪已經違反商品說明條例?

我覺得唔系囉。之前試過同人order一隻手制透明ironman mk iii,佢後尾俾佐一堆透明膠我要我自己整個ironman出黎,同個辦完全系兩樣野海關都話無觸犯商品說明條例。哩個只不過系脫期,小巫見大巫啦
昨天上去SB, 有員工講派貨日期推咗去今年年底.
chankb 發表於 12-10-2018 11:36 AM
昨天上去SB, 有員工講派貨日期推咗去今年年底.

係下年年頭

:angry:已經差不多1年半了,還要一拖再拖,如果大貨頭雕無改善,真係完全接受唔到囉!
本來應該系18年6月,宜家連19年2月都唔會派。準備照hulkbuster一樣拖夠一年?
弄內洋太 發表於 8-1-2019 05:30 PM
已經差不多1年半了,還要一拖再拖,如果大貨頭雕無改善,真係完全接受唔到囉! ...

睇張coming soon圖, 又唔係改植髮, 搞咁耐俾個可動眼都得掛,不過有至奇, 隻begin 1:4一開始佢淘寶官方店話係可動眼最後都冇
chungyuihing 發表於 22-1-2019 02:11 PM
睇張coming soon圖, 又唔係改植髮, 搞咁耐俾個可動眼都得掛,不過有至奇, 隻begin 1:4一開始佢淘寶官 ...

諗都唔好諗,植髮wor。:45:,以前就玩具狂熱真係追求完美,現在?搵錢狂熱就會,求其不停輪迴,既然版權再出都唔攪植髮⋯⋯:38:
一早就知呢間公司出張Coming Soon相係援兵之計,毫無誠信;不理自身開發人手及生產管理能力,但求盡量開訂不同產品吸金,收咗錢就拖得就拖。人無恥就無敵,垃圾!
淨攞你地D訂去銀行做定期 , 已經發達 , 又無風險
建議等新joker 上畫先派貨丫笨,造勢呀嘛
佢終極咪派首日單第一個鐘囉,跟住等半年
隻奇異博都唔知要派到幾時先派到比我小醜又係拖,都唔記得左
Flash同JL Aquaman係咪要等到有Snyder Cut至出貨?
Used to greet Hottoys' new release with enthusiasm, excitement and anticipation, nowadays their passion and sincerity are nowhere to be seen. I have probably just a handover of hottoys receipt left, really wish they will pick up their game and let me get it over and done with.  
Kolzz 發表於 28-2-2019 03:26 PM
Used to greet Hottoys' new release with enthusiasm, excitement and anticipation, nowadays their pass ...

Exactly, get it over and done with, 完全係無癮