Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys The Dark Knight 1/4 The Joker

期待實物照x2
我拎到貨即玩即出圖,但幾時先派比我呀?
有人出左開箱片 同EB 比較

https://www.youtube.com/watch?v=8sic0_-g5jU
睇完呢條等咗年幾嘅開箱片,明顯係一件冇靈魂嘅垃圾,呢間發錢寒公司爛到入心,可以放棄!
:blame:連Toy's tv都唔開箱就知道有幾慘烈!
唔知點解個個話唔掂,我就覺得靚過 enterbay 好多,
成隻野個感覺好 D, 衫又fit,樣都比較順眼,
仲有個bonus頭先正,無出過又點?令人諗起個演員都不知幾正
newnov 發表於 27-4-2019 05:11 AM
唔知點解個個話唔掂,我就覺得靚過 enterbay 好多,
成隻野個感覺好 D, 衫又fit,樣都比較順眼,
仲有個bon ...

因為頭雕唔似Heath Ledger。反而外界聽到好多人話enterbay正過Hottoys
HKCAPTAIN 發表於 27-4-2019 12:08 PM
因為頭雕唔似Heath Ledger。反而外界聽到好多人話enterbay正過Hottoys

enterbay個隻都唔見得有幾似,長面,頭髮又係公仔麵
newnov 發表於 27-4-2019 12:17 PM
enterbay個隻都唔見得有幾似,長面,頭髮又係公仔麵

呢個statement要加上enter bay係七年前嘅出品, 我都等緊隻Joker到手, 大不了搵人改植髮, 不怕工本
chungyuihing 發表於 27-4-2019 08:56 PM
呢個statement要加上enter bay係七年前嘅出品, 我都等緊隻Joker到手, 大不了搵人改植髮, 不怕工本 ...

咁唔怪得要七千幾,D人都傻傻地,炒到咁有價無市啦
繼續專心出威漫同星戰罷啦,唔好攞其他拉臣返嚟拖人貨,之後出件似是而非嘅物體出嚟
其實派左貨未? 我係動漫節30/7單, 仲未收到通知
29號都未派到,打電話無人聽,對呢間野真係無希望了
一月頭話 "Coming Soon",四月中話 "派貨" (派咗幾多隻就天曉得 !),搞咗年幾大貨又唔係造得特別出色,到宜家都係無了期苦等,那邊廂佢就不停出新嘢收訂吸金。睇嚟 Hot Toys 全公司上下同佢個發錢寒嘅腦細啲時間慨念真係同正常人有所不同。抵個 PK 發達嘅 ! 不過我見親佢接受訪問時那副沾沾自喜嘅嘴臉就想作嘔!
newnov 發表於 3-6-2019 06:00 AM
29號都未派到,打電話無人聽,對呢間野真係無希望了

我都俙29號,原来仲未派。。。。:47: