Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys The Dark Knight 1/4 The Joker

weio_o 發表於 4-6-2019 07:08 PM
我都俙29號,原来仲未派。。。。

佢日日比人排隊訂endgame,根本都無時間比人拎貨
講真endgame真係吹得太大, D人一窩蜂個個角色都話鍾意,
其實到一年後 D figure都出唔到貨,個個都會發覺又唔係真係超好睇,熱情無曬
佢專心出Marvel算數啦,何必嘥左個版權,我只欠呢隻,攞完就同呢個品牌劃清界線
其實點解吾可以一條隊訂貨,另一條隊派貨?跟本HT就係想你地日日排隊造勢,睇下佢HT幾受觀迎,日日幾人多人排,當你地係傻仔,人肉免費宣傳紙板
fakiller 發表於 5-6-2019 03:27 PM
佢專心出Marvel算數啦,何必嘥左個版權,我只欠呢隻,攞完就同呢個品牌劃清界線 ...

好似近年DC 啲野做得比較差,好似隻Batman 就做窄neck, Aquaman 直頭改到變 Neca 咁,如果唔係想要mother box, 跟本唔想見到盒野
各位师兄  ,请问宜家派到几号单    ?
基本上已停止派貨,慢慢等,應該連28號都未派完
newnov 發表於 20-6-2019 10:23 PM
基本上已停止派貨,慢慢等,應該連28號都未派完

seems like july 29 can pick up now?
weio_o 發表於 21-7-2019 09:21 PM
seems like july 29 can pick up now?

我仲未收到短訊

no SMS the same
already picked up today,staff said july 29 can pick up two weeks ago
WTF.......{:1_213:}
我都係29號單,都係未收到短訊 :blame:
29號時間都有排輪,加上佢訂又要一條長龍,拎貨又要一條長龍,
舊野又一大堆未派比客,呢種公司遲早都係會流失曬 D 客
我就唔會再訂佢 1/6 同 1/4,我唔想玩自己,我去有時間去行下玩具店買其他玩具好過
打去問,仲係派緊29號11:30前{:1_206:}
但喺youtube已經見外國玩家普通版既開箱片
coffeemak 發表於 27-7-2019 01:02 AM
但喺youtube已經見外國玩家普通版既開箱片

幾個月前派貨,派到而家只係派左第一日的單,我估佢仲每日生產中