Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys The Dark Knight 1/4 The Joker

hmsam76 發表於 26-7-2017 12:06 PM
好耐都冇咁熱鬧的討論了,好多好耐冇上TD的師兄都留個post,可能係大家對呢隻HT Joker黎講太高期望了 ...

絕對係,可惜期望越大失望越大,矣……
仲要定價超貴......1/6果時冇買...EB隻1/4出又唔知..今次都要焗買
新手mm 發表於 26-7-2017 01:51 PM
真係無左以前的衝動,,如果表情不似以往1:6 這樣,,,一定會震撼很多!!!
網上以預訂,預中左,唯有到現場再睇睇! ...

吓,知架嗱?咁我即係唔中?如果冇特別頭我可以慳番
takeshi 發表於 26-7-2017 01:12 PM
請不要騎劫我的回覆
好明顯我講"顶得住"吾係講你所指的意思。

係?!咁我唔誤會左你意思了
不過會買的死忠還是會買,唔買既如我雖然比唔到借口我買,但罵佢「Hottoys」都佳因我想佢出好d吸引我買,Hottoys其實一定有睇巿場反應,佢唔志在某個地方既巿場,我地都無計,得個恨字囉XD
mushroom 發表於 26-7-2017 01:07 PM
小丑女不錯喎,通賞要打響頭炮,立威,又唔保證有2.0都會好些。

i think batman arkham asylum joker and wonder woman training armour is also very good.
管圖so far還可以, 關係對眼神惡左d, 但實物出到黎就唔知.

neo.L

唔好意思,,打錯字

(如果)中左,唯有到現場再睇睇! ...
thiam 發表於 26-7-2017 05:52 PM
管圖so far還可以, 關係對眼神惡左d, 但實物出到黎就唔知.

我諗起哩張圖{:1_236:}

我有SIDESHOW 1/4 THE DARK KNIGHT BATMAN
奈何SIDESHOW 1/4 JOKER 太唔似樣了。
諗住尼隻可動,粗粗地完一對1/4夢。
雖然BATMAN不可動.不過無可能後追ENTERBAY版.
可能我自己要求唔算高.我覺得OK~
我自己收集左JOKER比較圖..大家不妨討論下
利申: 無抽.等20樓開訂再決定~~
其實不明白HT為何以此M字額作為頭雕, 觀乎市場上DK Joker的玩具也沒有此造型, 連電影(小弟昨日坐飛機回家時在飛機上觀賞了多一次) 也沒太有此造型的出現, 通常左側的頭髮(至少都有幾條頭髮)都會垂下, 但HT卻以此作造型, 真的奇怪!

其實如果將左側的頭髮垂下, 可能會似多一點!{:1_375:}
gargan 發表於 27-7-2017 12:50 AM
其實不明白HT為何以此M字額作為頭雕, 觀乎市場上DK Joker的玩具也沒有此造型, 連電影(小弟昨日坐飛機回家時 ...

係,好怪,
但等左HT 出1:4 JOKER好耐了,,,
都要入手,,,,,,,,

同感,始終batman死忠一名, 如不太差,都會願意購買的,或者買回來看看能否自改吧!小弟其實不太明白,觀乎HT 蝙蝠俠系列,無論任何一款,都硬是令人找到不滿處,外國很多人或多或少都會自改一下,或者公司的企業概念就是如此吧!不要出得太完美,以便留下伏線吧!:unhappy:
呢度堅多MMS68冇買,DX01冇買,DX11冇買,EB1/4 冇買的死忠Batman fan屎
(利申:我唔係死忠但頭3隻買哂兼呢隻1/4抽左)
GUNGUN 發表於 27-7-2017 03:12 AM
呢度堅多MMS68冇買,DX01冇買,DX11冇買,EB1/4 冇買的死忠Batman fan屎
(利申:我唔係死忠但頭3隻買哂兼呢隻1/ ...

I think you misunderstood my post, I said '死忠' is myself, not other people!
中30號,10至15點

我中29號  發表於 27-7-2017 08:58 AM