Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Batman Begins 1/4 the Batman

尼隻都靚..不過硬係唔中意尼個VER...
後悔果陣賣左隻TDK版..仲要蝕賣...
唉...
Erik_Stallone 發表於 27-7-2017 11:05 PM
尼隻都靚..不過硬係唔中意尼個VER...
後悔果陣賣左隻TDK版..仲要蝕賣...
唉...

1/4 TDK版有:Hot Toys,Crazy Toys,SideShow
任君選擇!
孫行者 發表於 27-7-2017 11:18 PM
1/4 TDK版有:Hot Toys,Crazy Toys,SideShow
任君選擇!

Sideshow 不可動?
收到了電郵,星期一下午
單抽1:4 Batman 中
o甘多人抽中1/4 BEGINS,睇黎似乎有登記訂o既人真係唔多,驚佢實物又肥又矮XD~
孫行者 發表於 28-7-2017 03:02 AM
o甘多人抽中1/4 BEGINS,睇黎似乎有登記訂o既人真係唔多,驚佢實物又肥又矮XD~

吾中都好難,如果真係吾中,真的可以買六合彩Xd
除咗蟹手,有冇師兄留意對鞋又做番一體成型,渣接地性,佢官圖有兩張外腳掌都唔貼地
希望有C兄到會場影多D details 作補充

前天才試下draw, 抽到 8/1 - 10am-4pm .. 無咁限時...但都要請假 ...
傻啦 佢而家做抽 只係分流之麻 呢個年頭 佢有訂會唔收?
如果HT能聽見,加番左右視眼好嗎?
chungyuihing 發表於 28-7-2017 03:37 PM
如果HT能聽見,加番左右視眼好嗎?

Ht不會抄eb

。。。。。。。
mushroom 發表於 28-7-2017 04:09 PM
Ht不會抄eb

。。。。。。。

佢BVS蝙蝠俠冇可動都有可換左右中眼啦,冇話抄唔抄,依家動漫展出呢兩隻1/4唔係就係EB4年前做過咩?至少俾個HT權威可動眼吧,其實我好糾結呢隻begins, 蟹手,腳板接地性,眼只有向前看,都幾唔似今時今日HT嘅出品,其實好似隻合金Mk3,我都有種有啲係設計咗好幾年放底咗又拎番出嚟嘅感覺,有種做番轉頭咁
chungyuihing 發表於 28-7-2017 04:36 PM
佢BVS蝙蝠俠冇可動都有可換左右中眼啦,冇話抄唔抄,依家動漫展出呢兩隻1/4唔係就係EB4年前做過咩?至少 ...

原來bvs有出,真係唔知。

呢隻begins若你有1比6, 真係唔駛入。  個頭雕又似tdk咁一樣。
現場睇隻begin,個袋位真係好大抽野...點解要咁大抽