Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Batman Begins 1/4 the Batman

mushroom 發表於 8-8-2017 10:22 AM
Begins suit 同第一隻begin有咩分別?

有果舊界開貨van但失敗左既野lor haha...

果舊o野叫切割器  發表於 10-8-2017 01:18 AM
mushroom 發表於 8-8-2017 10:22 AM

Begins suit 正過第一隻begin好多,係大距離果種,第一隻begin果時都係仲係同其他品牌互比併緊...其他牌吾差得過佢...當然之後HT就搭左火箭...
真係想ht回應下做返換眼或可動直望好呆,睇埋廿樓個辦,肥身手短吾知想點,訂左似博一博..

聽人講BEGINS Suit MMS67果隻係最好,MMS155會場版果隻好易痴塵

第一隻MMS13經常被人用Medicom隻初版BEGINS同TAKARA隻1/6 BEGINS,三隻牌子黎做比較

有MMS155會場版可以直接無視MMS13同MMS67
謝謝大家的回覆!

雖然睇唔到1/4, 不過見當年笠頭(不過無笠到)裝,感覺1/4都係跟佢

1/4 BEGINS只係MMS155放大版而已,係嘴形有分別咁解  發表於 10-8-2017 07:18 PM

會場版套衫係超乎想像咁痴塵。唔止塵,粉,碎,毛,漬咩都痴。
而隻橡膠質地係好易老化無彈性,好易爛。仲太啞色唔似電影或官圖。直頭可以告佢違反商品說明條例。加上腳跟爆joint問題...

但,所有hottoys  batman 我最鐘意就係佢。原因係鐘意套衫。d嘴同頭雕我又覺得最有feel。唔係似唔似,係個感覺。好個人。
justice_wing 發表於 10-8-2017 12:11 PM
而隻橡膠質地係好易老化無彈性,好易爛。仲 ...

冇入會場版,佢個憤怒扁咀好正,今次1/4竟然又吾整,,吹漲!好多地方可以改善...

1/4連一粒炸彈都無..  發表於 10-8-2017 07:37 PM
希望胸口弧度可以更似電影
justice_wing 發表於 10-8-2017 12:11 PM
而隻橡膠質地係好易老化無彈性,好易爛。仲 ...

BEGINS Suit我都係鐘意會場版MMS155,佢個Bruce Wayne頭簡直無得輸,MMS67個Bruce頭只係試驗品(失敗之作),到到MMS71(新Suit初版)又係咁
跟住再到DX12同MMS236(武器庫版)個Bruce頭又雕得似返:DD
1比4...真係土地問題{:1_198:}
1/6隻舊begins 係正...不過唔敢後追...腳Join會自然粉碎..重有同幾個咀有少少唔似,新既1/4就好滿意了,真人樣個頭同TDK係SB睇髮型係唔同既,樣未有留意是否用舊的
phoenix_fai 發表於 12-8-2017 10:08 PM
1/6隻舊begins 係正...不過唔敢後追...腳Join會自然粉碎..重有同幾個咀有少少唔似,新既1/4就好滿意了,真 ...

希望頭雕新得來又似

希望HT 1/4後會返出1/6,1/4雖然我有買,不過夾唔到其他1/6呢下我接受唔到,佢上次出完TDKR1/4都有借個武器庫返出1/4有既個幾個咀,希望佢呢隻都係咁,But...DX please!!

Medicom RAH果隻舊Suit我有改良版 , 改良版係藍眼珠+膚色嘴唇 , 初版係綠眼珠+粉色嘴唇

Hot Toys舊Suit入咗155

TAKARA果隻我一大一細都有,細嘅係Microman版

HT155同TAKARA都正,哩兩隻都可以整成夜行裝