Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Batman Begins 1/4 the Batman

phoenix_fai 發表於 13-8-2017 07:29 PM
希望HT 1/4後會返出1/6,1/4雖然我有買,不過夾唔到其他1/6呢下我接受唔到,佢上次出完TDKR1/4都有借個武器 ...

1/6 Begins 若翻出, 可能都係出格納庫,一係連女角。

車又無可能。或者連制造batsuit的工具枱。   最好整埋磁石cape
mushroom 發表於 13-8-2017 11:01 PM
1/6 Begins 若翻出, 可能都係出格納庫,一係連女角。

車又無可能。或者連制造batsuit的工具枱。   最 ...

千期唔好連機庫出...T.T, 已經當年為左買HT機庫,賤賣左雜廠出既機庫,據我所記得BATMAN機庫得兩款,TDK同BEGIN都係用過已出既舊機庫,新既透明機庫得TDKR有~咁佢連機庫咪即係又出返舊個隻?? 咁我咪重覆...唔好呀~~~~:no:
phoenix_fai 發表於 13-8-2017 11:28 PM
千期唔好連機庫出...T.T, 已經當年為左買HT機庫,賤賣左雜廠出既機庫,據我所記得BATMAN機庫得兩款,TDK ...

出Batman workshop {:1_374:}
mushroom 發表於 14-8-2017 12:03 AM
出Batman workshop

咁我又唔介意...好多電腦加Mon既場景我無
好似派左貨,有無師兄收到?
andy74147 發表於 2-7-2018 08:13 PM
好似派左貨,有無師兄收到?

派左了,首日13:30前
我琴晚拎左
kimlam 發表於 3-7-2018 10:03 AM
我琴晚拎左

首日即係動漫首日?
mushroom 發表於 3-7-2018 10:48 AM
首日即係動漫首日?

係呀

去年7月28日1時半前訂的HOT TOYS 1/4 蝙蝠俠 QS009已到貨請三十天內攜單到信和廿樓Secret Base取貨逾期無效
kimlam 發表於 3-7-2018 11:12 AM
係呀

去年7月28日1時半前訂的HOT TOYS 1/4 蝙蝠俠 QS009已到貨請三十天內攜單到信和廿樓Secret Base取貨 ...

謝謝,我最後一兩日至訂,慢慢等
kimlam 發表於 3-7-2018 10:03 AM
我琴晚拎左

請問你個人覺得這款1/4出得如何?
我張單係29號上晝,唔知幾時有得拎{:1_215:}
我30號下晝,已經有左1/4 TDK BATMAN照訂,太有愛{:1_203:}
唔知今次大貨如何
andy74147 發表於 4-7-2018 11:09 PM
我30號下晝,已經有左1/4 TDK BATMAN照訂,太有愛
唔知今次大貨如何

1/4 BATMAN我儲咗:
Hot Toys QS001 (特別版)
Crazy Toys 1/4 TDKR版 BATMAN
EnterBay 1/4 BATMAN (BEGINS Suit)
NECA 1/4 BATMAN (BEGINS Suit)

期待Hot Toys隻QS009 BEGINS
mushroom 發表於 3-7-2018 11:33 AM
謝謝,我最後一兩日至訂,慢慢等

我14號收到HT通知話已經有得拎,不過近日天氣太惡劣睇吓搵日先去拎…