Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Batman Begins 1/4 the Batman

會唔會出猫女呢?因為l比6出得很差。
mushroom 發表於 26-7-2017 09:27 AM
EB都唔算太美型,不過胸不夠大。

Ht係咪肥過neca?

Ht比eb的的而且確胖,eb的身型比較修長而且高,如師兄將ht dk跟eb比一下,就會很明顯知道。而如果師兄有留意電影裏christian bale跟ra's al ghul 在火車內對打一幕,他是比較胖的(但又沒有bvs內Ben affleck 的胖),但電影內的batman沒有全身站正的鏡頭,很難介定他是否又肥又矮的,其他圖片又會不會作出修圖也不能肯定,所以ht是否正確,小弟真不敢說,但當看回eb的或ht dk,相信師兄同樣會明白,這兩隻舊物比這一隻真的好很多呢!:unhappy:
gargan 發表於 26-7-2017 03:24 PM
Ht比eb的的而且確胖,eb的身型比較修長而且高,如師兄將ht dk跟eb比一下,就會很明顯知道。而如果師兄有留 ...

我試下睇特刊,替身用的Batman suit應該最真實{:1_214:}
Ht比eb的的而且確胖,eb的身型比較修長而且高,如師兄將ht dk跟eb比一下,就會很明顯知道。而如果師兄有留 ...

找返D相出來睇後...(上個page已post左幾張) 有正面架...發覺高度真係吾多岩....:26:

Here again

mushroom 發表於 26-7-2017 09:27 AM
EB都唔算太美型,不過胸不夠大。

Ht係咪肥過neca?

左EB,右NECA

新舊Suit比較
takeshi 發表於 26-7-2017 05:59 PM
找返D相出來睇後...(上個page已post左幾張) 有正面架...發覺高度真係吾多岩....

Here again

謝謝相,大脾又真係無咁肥

如果有Hottoys begins 更好
mushroom 發表於 26-7-2017 06:59 PM
謝謝相,大脾又真係無咁肥

吾駛客氣,係,身高都有距離...
takeshi 發表於 26-7-2017 11:51 PM
吾駛客氣,係,身高都有距離...

我情願矮都唔想好似ironman咁高過籠
mushroom 發表於 26-7-2017 11:53 PM
我情願矮都唔想好似ironman咁高過籠

如小弟之前所講, 如師兄想日後以batman作展示的話, 真的是可以的, 是值得考慮的 (如師兄不太在意腳短的問題的話) ! 仍是老說話, 玩具而已, 有愛就買, 冇愛就放棄吧!
利申: 小弟會買的, 以圓夢!:65:
gargan 發表於 27-7-2017 12:30 AM
如小弟之前所講, 如師兄想日後以batman作展示的話, 真的是可以的, 是值得考慮的 (如師兄不太在意腳短的問 ...

謝謝!

我掙扎唔大,因為我只有一隻neca 1/4 begins, 連6吋都沒有。呢隻有埋頭笠裝,已經滿足所有要求。當然希望大貨可以跟返電影咁。

Bale版BATMAN,我除o左1/1之外,大至31吋,小至鎖匙扣我都有儲,當中包括晒1/4,1/6,1/12,3.75"~13"等等…  發表於 27-7-2017 03:59 AM
mushroom 發表於 27-7-2017 12:55 AM
謝謝!

我掙扎唔大,因為我只有一隻neca 1/4 begins, 連6吋都沒有。呢隻有埋頭笠裝,已經滿足所有要求。 ...

{:1_220:}  {:1_377:}
mushroom 發表於 27-7-2017 12:55 AM
謝謝!

我掙扎唔大,因為我只有一隻neca 1/4 begins, 連6吋都沒有。呢隻有埋頭笠裝,已經滿足所有要求。 ...

ISP 2/F仲可以訂到一手全新HT 1/4 Rises 特別版新Suit BATMAN,不過我諗E+應該好貴

下次我入埋HT隻1/4 BEGINS就會有5隻1/4 Bale版BATMAN,2隻新Suit,3隻舊Suit{:1_208:}

SideShow果隻1/4無乜興趣…
孫行者 發表於 27-7-2017 03:51 AM
ISP 2/F仲可以訂到一手全新HT 1/4 Rises 特別版新Suit BATMAN,不過我諗E+應該好貴

下次我入埋HT隻1/4 B ...

請問 "ISP" 即是甚麼商場? 在那裡?