Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Batman Begins 1/4 the Batman

ilove12inch 發表於 25-7-2017 12:51 PM
真係,正正有隻Neca頂住,所以唔追這個了,留彈藥,更重要係無乜位!

唔捨得丟左隻neca  ...

Neca無夜行裝和頭雕,當然若有1/6就唔駛入。
呢隻做得唔錯,應該只係成季入面只有batman同WW,不過我都係想佢出begins batman 1/6 DX多d...1/4已有TDK...其實入完放唔到出黎Show 係幾浪費
竟然冇可動眼parts,有冇攪錯呀咁浪費...
phoenix_fai 發表於 25-7-2017 02:22 PM
呢隻做得唔錯,應該只係成季入面只有batman同WW,不過我都係想佢出begins batman 1/6 DX多d...1/4已有TDK... ...

Begins Batman 1/6 dx版唔系冇可能,重點系dx 條line仲有,不過要再等。。。
希望會改善下蟹手,好似好嚴重{:1_376:}
peja 發表於 25-7-2017 03:26 PM
希望會改善下蟹手,好似好嚴重

郭耀明頭同心口有logo戴頭罩呢兩個問題都尚可,目前我個人最大問題係蟹手
咀型方面冇左個經典倒U咀,反而個歪咀有d怪
chungyuihing 發表於 25-7-2017 03:46 PM
郭耀明頭同心口有logo戴頭罩呢兩個問題都尚可,目前我個人最大問題係蟹手 ...

我都係. 而家諗住單抽Joker, 到時入場睇清楚隻BATMAN辦,接受到就上SB訂,接受唔到就放棄
除左配件多左,整體唔覺比1/6 強多
希望今次隻膠料唔好咁痴塵,我個人幾鍾意今次個大叫樣同人頭。
冇可動眼真係好唔掂喎……現時黎講batman同joker都有好多缺點……
得罪讲句,不如1/6 ,,,,,,,    :67:
船頭尺 發表於 25-7-2017 02:29 PM
竟然冇可動眼parts,有冇攪錯呀咁浪費...

小出聲,3叉無可動眼。上一隻抵!好多
:74:對於今次HT兩隻1/4好失望!

小弟當初只買了eb joker, 是因爲覺得eb batman太美形,不太似電影內真實做型,及覺得ht一定會出,但等了多年,一路都沒有蹤影,直至neca出,小弟決定購買,以配eb joker,但neca始終是硬膠figure,腳的關節做得不好,以至企得有問題。至ht推出,以為終能與eb配對,但一看ht展品,已經感覺失望,batman造型太肥,太矮,大腿很粗(還以為ht會更改才推出,但觀乎情況,真不應再存有幻想了⋯⋯),但始終對小弟來説,是一種情意結,唯有焗要吧!(真的有後悔當初沒有買eb的⋯:$)

曾想過買後以夜行裝作展放如小弟的師兄可注意,如果師兄看過實物的話,絶對會打消念頭,因為夜行裝造型,會顯得腳更短,比batman造型更加難接受(如閣下連batman造型都接受不了的話),信不信由你了!{:1_372:}