Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Batman Begins 1/4 the Batman

gargan 發表於 26-7-2017 02:36 AM
小弟當初只買了eb joker, 是因爲覺得eb batman太美形,不太似電影內真實做型,及覺得ht一定會出,但等了多 ...

好驚實物....因睇圖始終吾同又未去到師兄你講甘....
takeshi 發表於 26-7-2017 02:44 AM
好驚實物....因睇圖始終吾同又未去到師兄你講甘....

不是想危言聳聽,但如師兄看到官圖時覺得可接受的話,師兄絕對可購買的!因為官圖及實物其實太致一樣,不同是官圖是擺了pose,而實物是企直的,但其實如師兄細看官圖,不難發現小弟所說的問題(太腿過粗,太矮及太肥),不過各花入各眼,可能師兄接受情度比小弟高呢!:65:
gargan 發表於 26-7-2017 02:36 AM
小弟當初只買了eb joker, 是因爲覺得eb batman太美形,不太似電影內真實做型,及覺得ht一定會出,但等了多 ...

EB都唔算太美型,不過胸不夠大。

Ht係咪肥過neca?
E+手上儲咗4隻都係Christian Bale版嘅1/4 BATMAN
Hot Toys(新Suit) , Crazy Toys(新Suit)
EnterBay(舊Suit)同NECA(舊Suit)

今次Hot Toys哩隻我無理由唔入,因為自己本身除咗1/1之外,我任何Size都有儲開,唔入HT果隻就真係對唔住自己XD~
:)
mushroom 發表於 26-7-2017 09:27 AM
EB都唔算太美型,不過胸不夠大。

Ht係咪肥過neca?

哩幅官圖明顯比官方拉肥咗,有乜理由笠頭套個樣就瘦咁多,有Mask個樣就居然肥咗咁多..?
http://toysdaily.com/discuz/data ... iymidcsclikltf5.jpg
gargan 發表於 26-7-2017 02:58 AM
不是想危言聳聽,但如師兄看到官圖時覺得可接受的話,師兄絕對可購買的!因為官圖及實物其實太致一樣,不 ...

我有EB果隻,佢係美形

開初想法..HT呢隻肥大係似返D電影,甘我又有兩款吾同感覺的batman

不過經師兄講完再睇左最後果張...正面企直又真係肉左dd...:(...睇睇下仲有高度....

都係去會場睇下先:26:

係咪要俾HT抽中咗,先可以係會場排隊訂 , 無抽中就唔可以直接係會場埋去排隊訂?
孫行者 發表於 26-7-2017 11:15 AM
係咪要俾HT抽中咗,先可以係會場排隊訂 , 無抽中就唔可以直接係會場埋去排隊訂? ...

是的! 最慘唔係限你日子, 係限你鐘數:blame:
孫行者 發表於 26-7-2017 11:04 AM
哩幅官圖明顯比官方拉肥咗,有乜理由笠頭套個樣就瘦咁多,有Mask個樣就居然肥咗咁多..?
http://103.11.228. ...

呢點係好奇怪,不過根據有大大目測,笠頭裝一樣肥。
takeshi 發表於 26-7-2017 11:10 AM
我有EB果隻,佢係美形

開初想法..HT呢隻肥大係似返D電影,甘我又有兩款吾同感覺的batman

我諗住睇返劇照對比下。

雖然改圖,但都傾向肥

雖然改圖,但都傾向肥

雖然是改圖,但都傾向肥
mushroom 發表於 26-7-2017 12:21 PM
我諗住睇返劇照對比下。

我儲埋好多全身照,陣間post 少少出來:shy:
takeshi 發表於 26-7-2017 01:40 PM
我儲埋好多全身照,陣間post 少少出來

正呀,期待期待!

孫行者 發表於 26-7-2017 11:04 AM
http://103.11.228. ...

7/3 面通常係好睇啲, 正面如果長鏡會更加闊 , 睇實物會準啲