Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超重神GRAVION (48# updated)

Nashlam 發表於 31-8-2018 02:05 PM
you mean Flame toy?

Riobot啊,之前出過天元,帝皇,真三一果條line
千值殿現在有賣嗎?不知賣多少? 店舖會比較便宜嗎? {:1_235:}
追風 發表於 5-9-2018 02:18 AM
千值殿現在有賣嗎?不知賣多少? 店舖會比較便宜嗎?

週街都破左招股價
b855506 發表於 5-9-2018 11:51 AM
週街都破左招股價

謝謝。過幾天去信和看看‧{:1_208:}

千殿31, 走頭....(都冇Display睇)
肥脆31.2走頭....
現時28....走頭....
今日見蒸粉28.5有行貨雪梨紙...唔覺意...滑入咗...:(
其實招股價多少???

變型其實有花心思設計, 尤其主體最考妙最難變, 健議ㄧ定要睇説明書...恤衫領好鬼馬...肩甲單獨其實可轉, 奈何肩甲主軸同手臂轉軸不在同ㄧd奈何肩甲主軸同手臂轉軸不在同ㄧdatum水平上, 夾埋就肩甲可轉都冇用, 與膊頭及胸甲interference, 完全受限...若能突破這就非常完美了...頭盔有D難合但耐心D最終都順利裝上...問題不大! 成隻外型ㄧ流, 上色ㄧ流, 非常華麗! 合體後也挺結實, 放Displayㄧ流, 好有二郎神的氣勢!
掙扎咗好耐及掙扎咗好耐To be or not to be only群雄...最終都心思思, 千值練這隻都值得收藏..確實非常華麗....金色運用得很好..highlight哂成隻嘢.. 個樣好鬼張耀揚!

玩了一星期,裝裝拆拆幾次,我最欣賞是在全隻上色下,都未有甩油情况,感覺D油食得好實。
bigbigfriend 發表於 6-9-2018 09:19 AM
玩了一星期,裝裝拆拆幾次,我最欣賞是在全隻上色下,都未有甩油情况,感覺D油食得好實。 ...

我買左成個 星期 .... 盒都未有時間開
{:1_229:}
看來這支我鐵定入坑了。$28的價格,還可以接受了。
追風 發表於 6-9-2018 02:52 PM
看來這支我鐵定入坑了。$28的價格,還可以接受了。

真係$28的話我都會入{:1_374:}
yugi 發表於 6-9-2018 03:46 PM
真係$28的話我都會入

呵呵 ,是$2800,打太快了。{:1_237:}
Vince 發表於 6-9-2018 09:59 AM
我買左成個 星期 .... 盒都未有時間開

我連機甲紅機都未變過同貼拉花呀!陰公。
快快 發表於 6-9-2018 12:06 AM
千殿31, 走頭....(都冇Display睇)
肥脆31.2走頭....
現時28....走頭....

影得好靚, 多謝分享!
bigbigfriend 發表於 6-9-2018 09:19 AM
玩了一星期,裝裝拆拆幾次,我最欣賞是在全隻上色下,都未有甩油情况,感覺D油食得好實。 ...

我腳嗰兩塊已有少少撞甩(即飛機尾翼)
Argon 發表於 8-9-2018 12:03 AM
影得好靚, 多謝分享!

謝Argon師兄, 其實我唔識影相. 只是勁打LED, 手機手震震而已....:(:(:(
差唔多size差唔多高泊埋一齊!

遠睇四朶金花..
近睇四件老花......:DD
其實佢哋四個喺西遊記去取西經...:DD

煎釀三寶...:DD

我想要隻獸裝機攻呀....:shy:

快快 發表於 8-9-2018 06:16 PM
謝Argon師兄, 其實我唔識影相. 只是勁打LED, 手機手震震而已....
差唔多size差唔多高泊埋一齊!

咁邉個喺孫悟空?  :34: