Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超重神GRAVION (48# updated)

重點超重神都未出...

所以而家討論嘅都係推測性質 出左貨先有定論  發表於 17-8-2018 10:47 PM
CPY_2001 發表於 17-8-2018 04:55 AM
成日都要話真三一斷腰,又要扮晒最受害咁,冇買唔明,買咗冇問題既唔明,有問題既搵到解決方法唔理,繼續無 ...

請問真三一有什麼解決方法?
反正你都係無視架啦,無謂浪費時間.係有心既其實之前都有人講架啦
lukyuet 發表於 18-8-2018 05:00 PM
請問真三一有什麼解決方法?

那是坊間的方法,而不是官方的方法。我明白師兄你想講咩,官方從沒有面對和承認問題。

當然有些人有自己的方法可以接受,有些人要官方面對,然而發聲的會被標籤生事。其實不關什麼廠事,只針對產品,若發聲能令官方知悉並改善,全部玩家都是得益者。

黑真三一到現在都沒有腰部問題,若當時沒有人發聲會怎樣?Anyway,這世界沒如果,聲已發,而結果是黑真三一的買家也很滿意(受惠)。

P.s. 這post是說超重神,貨還未出,基於貨版(ACG)來評還好,其他質疑太早,口水戰無謂。

推番高個POST俾HATER繼續怨婦先

塊面真係有啲娘, 但都算可以接受, 唔貼咁多了, 塊面咁同吸塑包裝應該都夠大造文章

哈哈,真係比你釣到  發表於 23-8-2018 09:12 PM
排貨啦????
wah cow! boxart這麼漂亮,內包用吸塑包裝實在太不搭了吧 不ok阿
千值練⋯⋯包裝點解吾用發泡膠⋯⋯
剛收到訊息可取了!!!!
我都收到訊息,佢用得吸塑即係應該合金量唔多,睇下聽日有冇時間拎先

剛睇玩具TV直播, QC依主持人講法係幾OK, 變法大至同我預期的一樣, 係個合體頭盔出乎我意料之外 (我個人認為千記練咗個唔多聰明的處理方法, 係乜自己睇返)
收到msg!!!聽日仆去拎先
k_dash 發表於 23-8-2018 09:53 PM
剛睇玩具TV直播, 變法大至同我預期的, 樣, 係個合體頭盔出乎我意料之外 (我個人認為千記練咗個唔多聰明的處 ...

咁個方法算係好定唔好??
zerokit 發表於 23-8-2018 09:55 PM
咁個方法算係好定唔好??

我講得唔太聰明就當然認為係可以用個更好的方法, 我會話反正都唔做完全變形不如就用返啲大路方法, 佢依家個方法又唔見得好得過大路做法, 詳情我suggest你 自己睇返玩具TV段片, 我唔想被人覺得我太主觀, 自己睇咗一次先
我覺得很OK了,
我收貨了~
頭盔總覺得可以做磁石處理的話會更好