Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超重神GRAVION (48# updated)

gamelife 發表於 9-8-2018 11:51 AM
同感, 但我可能會剪淨個封面留低

之前都有做個呢個動作, 但最後都係掉左, 所以一開始就掉, 唔駛煩.
馬仔 發表於 9-8-2018 11:26 AM
個盒最終都係..................................掉!!

土地問題 ... :42:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
馬仔 發表於 9-8-2018 11:55 AM
之前都有做個呢個動作, 但最後都係掉左, 所以一開始就掉, 唔駛煩.

馬仔 發表於 9-8-2018 11:55 AM

我都係, 反正壓平左個盒都唔會再拿出來, 上網save張盒面圖就直接掉盒
睇睇下想買 未買過千值練~~~
好似截左訂 為有到時沖現貨..
但擔心佢又有問題好似成日聽人講千值野多問題. {:1_215:}
yuiko009 發表於 10-8-2018 11:13 AM
睇睇下想買 未買過千值練~~~
好似截左訂 為有到時沖現貨..
但擔心佢又有問題好似成日聽人講千值野多問題. { ...

咪等現囉。你都冇訂,怕咩佢多問題, 多問題你直程唔駛買現添啦,係難為左訂左果D, 有問題都要硬食
空月 發表於 10-8-2018 11:32 AM
咪等現囉。你都冇訂,怕咩佢多問題, 多問題你直程唔駛買現添啦,係難為左訂左果D, 有問題都要硬食 ...

訂開戈班都知咩回事
最慘就是知道咩問題, 仲要仆去買, 買完開盒中招
然後同人講間公司唔掂
咁你話死唔死阿?
但係實物隻顏色{:1_237:}, 最後我放棄了
草根雜品 發表於 10-8-2018 11:44 AM
但係實物隻顏色, 最後我放棄了

有咩問題?我未見過實物。
想問下呢隻係咪完全合體!官方從未提過
冇買講缺點又話人得個up字靜係識亂up,買左玩過講缺點又話人唔知乜野心態
之前有問題唔等如次次都有問題,但唔買番黎玩過又點知今次出得好定唔好呀
hinaoi 發表於 10-8-2018 08:16 PM
冇買講缺點又話人得個up字靜係識亂up,買左玩過講缺點又話人唔知乜野心態
之前有問題唔等如次次都有問題, ...

總之, 每有講缺點, 都一定會感受到阻力
你評論玩具, 就有人評論你
係時候要買返本"玩家的自我修養"睇下 :34:
undoy 發表於 13-8-2018 10:27 PM
總之, 每有講缺點, 都一定會感受到阻力
你評論玩具, 就有人評論你
係時候要買返本"玩家的自我修養"睇下 : ...

有人講到好似"玩得就預左易爛,唔買唔準鬧,買左鬧就你X街".......

咁諗野可能真係千記股東,又或者係千記精神股東...

neo.L 發表於 14-8-2018 12:54 AM
有人講到好似"玩得就預左易爛,唔買唔準鬧,買左鬧就你X街".......

咁諗野可能真係千記股東,又或者係千記精 ...

玩得預左爛,好似係我講既?
“如果”係小弟講個句既,麻煩你收返,因為我一早報稱左我冇買過千記,只係覺得買玩具係求開心姐。
“如果”唔係既,當我廢噏就得,唔該曬
└佳→┐ 發表於 14-8-2018 01:11 AM
玩得預左爛,好似係我講既?
“如果”係小弟講個句既,麻煩你收返,因為我一早報稱左我冇買過千記,只係 ...

應該唔係講你.........但我覺得玩具一 變/合體 就爛,好難開心.....