Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超重神GRAVION (48# updated)

WF 2018 Summer 展出

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
c.ryo 發表於 29-7-2018 11:31 AM
始終係日本公司,乜都留係日本公佈終於喺WF公佈了Sol

CHING曲線咋? 千值練係香港公司黎嫁喎
kyo353 發表於 29-7-2018 01:20 PM
CHING曲線咋? 千值練係香港公司黎嫁喎

直線,現時日本千值練係獨立做project 開發,再一如以往交比香港呢間上市公司幫做ODM同日本以外代理distribution,千值品牌下產品設計係日本擁有,所以同期展覽只有日本千值練發表多好多新產品,Amuse group 本地品牌係Flame toys,呢條line日本千值係完全唔會展示的
日本千值練 company info

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
嘩正.................要定埋呢隻.

等咗2日都未見呢邊講: 話說台灣有人傳話佢肯定有最兇合神, 我問佢消息來源佢只係話"肯定", 完全無說服力, 呢邊又完全無人講相類似的消息, 好令人懷疑, 就睇下呢邊有無師兄有多啲料 (唔直接開名: 放呢個消息的人個FB gp個名同Black Jack有關, 有賣玩具, 幫人訂貨 - 佢有招訂超重神, 放消息果陣佢仲有幾隻預訂名額, 自己有出改件)
我問過我呢邊, 超重神暫時連God Sigma Gravion都未確定有冇,
但魔神英雄傳個邊就唔止龍王丸一隻。
k_dash 發表於 1-8-2018 07:02 AM
等咗2日都未見呢邊講: 話說台灣有人傳話佢肯定有最兇合神, 我問佢消息來源佢只係話"肯定", 完全無說服力,  ...

買埋炎皇合體, 是否2合1就能變最兇合神?

還是要再買多隻?
馬仔 發表於 1-8-2018 09:48 AM
買埋炎皇合體, 是否2合1就能變最兇合神?

還是要再買多隻?

其實仲要多一隻 (也是最關鍵的一隻) 黑色的God Sigma Gravion (佢合體機組外形雖然同God Gravion用果組一樣但內部變形合體設計係有分別的, 唔係單純改色, 詳情可參考半眼廠出果set最小變形), 當然如果千記一心放棄可變純加合體用parts就算係可以達成最兇合體 (反正要做到大合體都必定要換件/加件), 但就差咗啲嘢咁囉
luciferdark 發表於 1-8-2018 09:31 AM
我問過我呢邊, 超重神暫時連God Sigma Gravion都未確定有冇,
但魔神英雄傳個邊就唔止龍王丸一隻。 ...

你咁講, 無九成都有八成會有老虎, 哈哈....
k_dash 發表於 1-8-2018 10:13 AM
其實仲要多一隻 (也是最關鍵的一隻) 黑色的God Sigma Gravion (佢合體機組外形雖然同God Gravion用果組一 ...

用番GAMELIFE 響PAGE 3 圖片.

k_dash 發表於 1-8-2018 10:16 AM
你咁講, 無九成都有八成會有老虎, 哈哈....

我反而希望係龍神或龍星。

隻Sol Gravion, 入面係普通藍色, 定黑色隻Sigma, 依家都未知, 真係唔知老千點玩。
luciferdark 發表於 1-8-2018 10:46 AM
我反而希望係龍神或龍星。

隻Sol Gravion, 入面係普通藍色, 定黑色隻Sigma, 依家都未知, 真係唔知老千點 ...

照睇都係鋼衣果幾隻裡選出嚟, 當然我都想千記比驚喜我...

佢張宣傳炎皇合體圖只係寫Sol Gravion, 如果係Sigma合應該會叫Sol Sigma Gravion, anyway, 希望佢未定實會配乜嘢, 我都唔想佢又,配多隻超重王 (話說我睇嚟睇去都覺得超重神頭盔合體果陣超重王係有嘢拆出嚟, 如果係有新版設定咁又唔同)
超重神真係佢出得我都買,實在太正!
k_dash 發表於 1-8-2018 10:52 AM
照睇都係鋼衣果幾隻裡選出嚟, 當然我都想千記比驚喜我...

佢張宣傳炎皇合體圖只係寫Sol Gravion, 如果係S ...

話時話 ... 如果 Sol Gravion 只要出 5 部機比我地合返去 Gravion 到好 la :45: