Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)

剛到左貨!!!好輕盒野
老千FB出咗本地視頻教學
FW 比大家慢慢睇 !!

The lady is tanned. She enjoy's playing with the 'man'.  發表於 20-7-2017 09:58 PM
c.ryo 發表於 20-7-2017 07:32 PM
老千FB出咗本地視頻教學

拿,玩爛唔好赖我,係你冇睇教學玩錯咗,唔係我做得唔好

玩玩具玩到D咁切鶏都無計  發表於 21-7-2017 11:42 AM
條video都頗蠢,大部分時間只係見到兩隻手遮住個本體!變魔術咩頂!

:x:x:x:x:x:x  發表於 21-7-2017 11:45 AM
講真,當三件合埋一齊,仲有無人敢左擰右扭,勁擺煲屎呢? 最驚係爆爛睇唔到既地方...:(
好想睇下點樣係有個打橫開既腰/裙甲設計下,大腿可以點樣向前彎。

好似千值練官圖都未試過擺過呢個姿勢。
Ellis430 發表於 20-7-2017 09:17 PM
講真,當三件合埋一齊,仲有無人敢左擰右扭,勁擺煲屎呢? 最驚係爆爛睇唔到既地方... ...

我合金魂版都唔會, 怕唔爛都刮花, 好在合金魂有個Dummy身體
這支我要等等看才會決定。看看反應如何啊{:1_203:}
Vince 發表於 20-7-2017 07:49 PM
FW 比大家慢慢睇 !!

睇完條片,下次玩具TV識得點樣介紹得好d吧.
相信收貨後,我只係會分開玩,大合體...我估就係入櫃時候.

視頻、、、可否講人類語言?

。。。。咁而家首先我地漿。。。。。。
。。。。其實E度亦刀会。。。。。
【重要通知】

「飛雲~ 機會嚟喇!」
事隔兩年!『千值殿』終於第2次招收VIP會員了!

喜歡《千值練》產品但錯過第1次機會的你、
詢問過「點做VIP?」的你、
預訂或購物時回答過我們的店員「我唔係VIP…」的你、
貴為『千值殿』第一屆VIP會員的你,

現在,可以透過以下方法成為『千值殿』VIP會員:

(1) 現有的千值殿VIP會員於2015年8月26日至2017年9月30日累積消費金額滿HK$10,000,會藉將可自動延續。

(2) 於2017年6月1日至2017年8月31日期間,於『千值殿』預訂或購買任何一款RE:EDIT系列鋼鐵俠,另加於『千值殿』的《千值練》自家品牌產品累積消費金額滿HK$2,000 或《千值練》自家品牌及其他品牌累積消費金額滿HK$3,000。

補充:6月1日前於『千值殿』預訂了「RE:EDIT 鋼鐵人 #011 MODULAR IRONMAN W/Plasma Cannon & Vibroblade (模組裝甲 附等離子大砲和超振動刀刃)」可當已「預訂或購買任何一款RE:EDIT糸列鋼鐵俠」計算。

(3) 於ACGHK 2017(香港動漫電玩節)千值練展位內單次購買現貨滿HK$3,000。

補充:預訂貨品除外,必須購買現貨。分單交易恕不接受。

符合(2)或(3)的客人,需於2017年9月7日或之前將合資格的所有發票照片電郵至 shop@sentinel-toys.com ,我們將會於3個工作天內與你聯絡。

《千值練》自家品牌包括:千值練、1000toys、Topi
其他品牌包括:Gecco、Union Creative、Ori Toy等
※如對產品有疑問,選購時請向店員查詢。

條款及細則:
1. 消費金額以減去所有折扣後之實際付款金額為準,預訂產品之未付訂金將不計算在內。
2. 在指定日期過後提交之VIP會員申請將不獲接受。
3. 同一張發票,如我們收到超過一次申請,則除第一個送達 shop@sentinel-toys.com 的電郵外之所有申請將不獲接受。
4. 於本次『千值殿』招收VIP會員活動成功登記為VIP會員的客人,其會藉之有效期為2017年10月1日至2019年9月30日。
5. 千值練國際有限公司、D4 Toys Co., Ltd.及千值殿就所有事宜及爭議保留最終決定權。

我睇完呢個post之後,講左句粗口。
想問下呢到有無人做過會員,有咩着數?
Well certain 'someone' with a picture of Goku is back and insulting the item when nobody has any reviews on it yet. Why don't you criticize the item when it is actually 'out' huh? Such a small man. One thing I do agree though, the video could have been done better. However, Sentinel still went ahead and made a video for their customer, that is a nice touch. So why the complain? Learn to appreciate the small things in life people. NOW just have to wait for the actual product.
tower 發表於 21-7-2017 11:31 AM
視頻、、、可否講人類語言?

。。。。咁而家首先我地漿。。。。。。

個brand我都幾鍾意的!但條女同鏡頭方向同presentation skill吾該搞好d!相信好多人都會好反感!