Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)

takeshi 發表於 1-4-2017 09:56 AM
我等佢出原設定版.......

改色就有可能吧...重開模可能性,個人認為不大吧...除非放在別的系列...(純個人猜測)

其實我都係幻想下^^,不過生意ge野好難講,或者好似其他人話邊parts....  發表於 1-4-2017 11:14 AM
haha19880311 發表於 1-4-2017 10:16 AM
改色就有可能吧...重開模可能性,個人認為不大吧...除非放在別的系列...(純個人猜測) ...

改模出,可能性比較低而且千值練過往冇試過咁做⋯
但改色機會大了!生產一個模具咁貴當然唔會用一次,之前超獸機神都試過改做其他版本嘅顏色再出多次。我諗佢哋日後會將呢款無敵鐵甲人改成接近丅V版本嘅色再出⋯
nwsl 發表於 1-4-2017 10:22 AM
改模出,可能性比較低而且千值練過往冇試過咁做⋯
但改色機會大了!生產一個模具咁貴當然唔會用一次,之 ...

我個人認為仲有一個做法,就是追加/只改胸口甲及裙甲呢個做法,目前就咁睇,千記天威勇士改得最離譜的就是呢兩個部份,改翻呢兩個部份或者可以似翻卡通設定...又唔駛改模...
takeshi 發表於 1-4-2017 09:56 AM
我等佢出原設定版.......

改良版裙甲再出一次都几PK的,但系生意嘛、
看成品決定,其實還是滿漂亮的
雖然我也在等大張版的
不過對這隻還是很有興趣
千錬值上色後我真係覺得好唔似...雖然動畫內經常畫功崩潰都唔知點先叫做原設定或者動畫版...

tower 發表於 1-4-2017 10:45 AM
改良版裙甲再出一次都几PK的,但系生意嘛、

yes...如果多人要求,可能都....:p ..改良版都會比人插,直情叫 Orginal ver.當另一款....
千值出完, BANDAI又出完
再過一排出食玩, 完美身形, 可動OK, 只賣4 舊
如果你係FAN能忍?:38:
takeshi 發表於 1-4-2017 11:19 AM
yes...如果多人要求,可能都.... ..改良版都會比人插,直情叫 Orginal ver.當另一款.... ...

change mold, unlikely. 100% another TV color or realistic color version with some improvement parts
實物已經在千值專門店展示,剛睇完比想像中好。
但担心關節……等報告先決定。
taken 發表於 13-4-2017 03:37 PM
實物已經在千值專門店展示,剛睇完比想像中好。
但担心關節……等報告先決定。 ...

彩色版?{:1_197:}

成隻功夫漢變咗長腿短裙美少女戰士,So 9 Sad......

謝謝正圖,我都已經定左,等玩。
eddiem249 發表於 13-4-2017 06:20 PM
成隻功夫漢變咗長腿短裙美少女戰士,So 9 Sad......

美少女戰士? No, you are imagining it. Better than small head and open-hole arms and ugly body like the GX-39.