Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)

taken 發表於 14-4-2017 07:23 AM
劍龍個盾遮左半個身!希望千記擺放好D再display啦……

their display technique is always bad, they should invite Wong Sir from next door to help them
genesicgaogaiga 發表於 14-4-2017 11:48 AM
their display technique is always bad, they should invite Wong Sir from next door to help them

當時我想問可不可以張隻手移開少少……哈哈!

等報告先決定啦……

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢隻我定左,但隻功夫漢真係好............唔惦!

What a moronic comment.  發表於 24-4-2017 08:44 PM
現在我也注意這擺動的動作很怪? 可能合體後,還是有問題吧?{:1_202:}
馬仔 發表於 24-4-2017 06:13 PM
呢隻我定左,但隻功夫漢真係好............唔惦!

好唔掂但又要訂, 都幾特別
mj23 發表於 25-4-2017 05:44 AM
好唔掂但又要訂, 都幾特別

3隻野入面,只有功夫漢有問題,而功夫漢係雙肩同腰有問題,佔成套野百份之10左右。希望佢出得有驚喜,而唔係驚嚇。

當年金毛心口獅子都話唔靚,睇睇下就順眼左,希望呢隻都係。
看過樣辨,功夫漢最大問題係心口,金色位豪無立體感和層次.......

多謝會員HakiRyu 教識我多個英文VOCAB
BANDAI個隻咁嘅價, 唔會考慮, 老千呢隻睇左日本各大REPORT先再決定,
反正官方鋪頭唔會咁快無貨掛。
luciferdark 發表於 25-4-2017 11:16 AM
多謝會員HakiRyu 教識我多個英文VOCAB
BANDAI個隻咁嘅價, 唔會考慮, 老千呢隻睇左日本各大REPORT先再決定,
...

No problem, it is an honor being able to help out THE Lucifer :36:

Hahahaha~  發表於 26-4-2017 01:31 PM
6月份會出呢隻天威, 唔知佢出唔出到或DELAY.
個日行過旺角千值專門店, 佢DISPLAY左實物出來, 我見到功夫漢有種講不出既"負面"感覺, 我自己係定左, 希望唔好太差.
我建議想買而未定既朋友睇左報告先, 呢隻有D 暗湧.....................(個人感覺, 無咩証據, 係個日見過DISPLAY感覺)
馬仔 發表於 8-6-2017 11:51 AM
個日行過旺角千值專門店, 佢DISPLAY左實物出來, 我見到功夫漢 ...

本身我訂購左,外型方面我係欣賞及接受(否則都唔會走去訂),不過見到實物佢嗰啲可動關節(身體與肩膊之間、股位大腿之間)嘅膠料⋯做令我感覺到似乎有點兒「牙煙」嘅感覺。
我冇訂....純粹因為天威勇士唔似天威勇士, 同埋藍色機械人合體時要拆肩甲...即已經不是完全變形....失望!!
B廠的天威勇士我更加冇訂...因為我更加接受唔到用咁既價錢, 買十年前的設計....
篮色肩甲要拆除才能合体???
馬仔 發表於 8-6-2017 11:51 AM
個日行過旺角千值專門店, 佢DISPLAY左實物出來, 我見到功夫漢 ...

我喺HS訂佢email我話七月release.見你個"負面",我有d擔心...