Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)

根本就係第2隻機械人:36:
呃我唔到既
haha19880311 發表於 1-3-2017 02:13 PM
除了紅色那隻外形不似天威勇士外...其他無論可動、外形都是千記贏....
個人意見.... ...

完全同意,紅色嘅腰及胸個人認為改得過咗火。其他的都十分討好。
紅色仲有小腿唔似
肩膊  好難睇...:76:
genesicgaogaiga 發表於 3-3-2017 12:49 PM
They are not real relatives , if u watch ova, u will know.

Anywhere can find the OVA version to watch?
好少為機械人玩具心動,但之前超獸真係正到爆,呢隻仲高過超獸,所以,訂已落
上次超獸隻別色係我最愛機械人玩具頭三,唔知天威有無別色?
newnov 發表於 9-3-2017 09:32 AM
好少為機械人玩具心動,但之前超獸真係正到爆,呢隻仲高過超獸,所以,訂已落
上次超獸隻別色係我最愛機械 ...

與其出別色,不如追加多個原設定胸甲及裙甲替換件好過啦...

咁樣鐘意新設定的又滿足鐘意原設的又滿足...
haha19880311 發表於 9-3-2017 11:03 AM

咁樣鐘意新設定的又滿足鐘意原設的又滿足... ...

但又要買多隻......
haha19880311 發表於 9-3-2017 11:03 AM

咁樣鐘意新設定的又滿足鐘意原設的又滿足... ...

Yes,佢吾追加返原設定胸甲及裙甲替換件,吾入了

超獸吾係大改設定我就入曬 full set,大頭都入埋.....
佢地硬要玩性格,冇計,想比錢佢地賺都吾得....我要天威勇士,吾係天威武士....

newnov 發表於 9-3-2017 11:26 AM
但又要買多隻......

追加替換件,唔係出多隻...反正胸甲同裙甲都是要揭來揭去,一定有joint可以改成換件,只要由鍋釘改成方便拆換的joint,加多個胸甲同左右裙甲的的替換件就可以...(雖然講就容易...)
bsinsan 發表於 9-3-2017 09:17 AM
Anywhere can find the OVA version to watch?

YouTube , u can find the three episodes , search Leina stol in wolf word legend

U will find the robots in ova version too , quite different front
genesicgaogaiga 發表於 9-3-2017 11:56 PM
YouTube , u can find the three episodes , search Leina stol in wolf word legend

U will find the r ...

Thank you ching
千值幾時出? 同幾錢?
eric-spawn 發表於 11-3-2017 10:41 PM
千值幾時出? 同幾錢?

June 2017, Sentinel shop price :$2450
很想買,但價格很貴,很難出手:72:
純白騎士姬Saber 發表於 9-3-2017 07:37 AM
紅色仲有小腿唔似
肩膊  好難睇...

完全同意,小腿同腳掌要形容,就好似著咗直腳褲同平頭鬆糕鞋咁款,直係好土{:1_237:}