Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/4 iron man Mark xlii deluxe version & normal version

希望1/4 line 更多完化,下一個可能係sw== 上年動漫見過
chankb 發表於 5-7-2016 01:51 PM
自己做下research先啦,

Sideshow 熱感開燈 --> https://www.youtube.com/watch?v=vV5-2FkFBzg   at 12: ...

玩分身?! 但係我是講隻 starcraft 喎,你睇清楚未?
2littlemoney 發表於 5-7-2016 01:31 PM
你條 9 up 王又出金句:"人地 sideshow 冇制架,用熱感"
都講得出?!你去睇下佢地隻 starcraft action f ...

人地講緊sideshow 個隻 1/6 R2-D2呀! I Know, because I have one.
小弟係講緊Sideshow R2D2 同 C3PO,熱感掣真係好方便,如果可以引入Ironman就prefect喇

另外,無知真係好可怕!
pc9527 發表於 5-7-2016 02:58 PM
小弟係講緊Sideshow R2D2 同 C3PO,熱感掣真係好方便,如果可以引入Ironman就prefect喇

另外,無知真係 ...

你明明是說"sideshow 冇制,用熱感",即是說所有 figure 啦,我求其捉隻出泥講已經証明你講大話! 你向網友認錯吧!
td繼戰姬之後
又多一個小丑
btw我極度懷疑其實係同一個人黎:DD
其實玩得分身的 account, 其言論已經完全冇公信力!
7同無知真係好恐怖, 話人分身, 話人依樣個樣, 自己咪又係分身出黎, 咪以為無人知先得架
我都係分身, 都唔知個位CHING係特登玩野引人笑定真係個腦出左小小問題, 玩玩具姐.....:ar:
呢個論壇就係比你呢 d 玩分身 account 玩死!
youlovetoy 發表於 5-7-2016 03:30 PM
7同無知真係好恐怖, 話人分身, 話人依樣個樣, 自己咪又係分身出黎, 咪以為無人知先得架
我都係分身, 都唔 ...

肯肯定係後者, 不過大家都係唔好再刺激佢啦, 病程好似升咗级:o
我可以對燈火發誓,絕冇分身 account! pc9527, 你唔夠膽發誓就出小句聲唔該!
2littlemoney 發表於 5-7-2016 03:48 PM
我可以對燈火發誓,絕冇分身 account! pc9527, 你唔夠膽發誓就出小句聲唔該!

我發誓,全個論壇都係我嘅分身,由始至終呢度都係得你同我兩個人,我有幾萬個分身,你唔夠我鬥㗎喇!

pc9527 呢 d 發假誓當食生菜的人,已經完全人格破產, 各位網友要戴眼識人!

pc9527 呢 d 發假誓當食生菜的人,已經完全人格破產, 各位網友要戴眼識人!
pc9527 發表於 5-7-2016 02:58 PM

另外,無知真係 ...

一日都係你啦Ching......不如咁啦, 你就認句錯, 話係你用分身老作企圖以外國勢力(sideshow)破壞香港(HT)繁榮穩定...嗱! 你認左佢, 之後我地大家可以聽少d廢話